ΕΛΛΑΔΑ

Ασφάλεια κατοικίας στεγαστικού δανείου; Η επιλογή είναι στο χέρι σας…

Ασφάλεια κατοικίας στεγαστικού δανείου; Η επιλογή είναι στο χέρι σας…

Το σπίτι μας είναι το σημαντικότερο περιουσιακό μας στοιχείο με μεγάλη όχι μόνο υλική αλλά και συναισθηματική αξία, είναι το καταφύγιό μας. Σε καιρούς κρίσης τόσο η σημασία του όσο και η ανάγκη προστασίας του αυξάνεται.Η ασφάλεια κατοικίας μας, ειδικά την περίοδο αυτή, προσφέρει μια σημαντική εξασφάλιση έναντι ζημιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος (σε σχέση με τη μεγάλη αξία της κατοικίας). Ακόμη κι αν δεν έχουμε στεγαστικό δάνειο δεν πρέπει να στερούμαστε αυτό το δικαίωμα στην προστασίας του σπιτιού μας, εξασφαλίζοντας μια σημαντική οικονομική στήριξη σε περίπτωση ζημιάς.

Ειδικά σήμερα που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ την προστασία της ασφάλειας και την αποζημίωση στην περίπτωση μιας ξαφνικής ζημιάς ή κλοπής.

Ταυτόχρονα, η Anytime προσφέρει ιδιαίτερα οικονομικά ασφάλιστρα, που κάνουν την ασφάλιση κατοικίας προσιτή για όλους. Γιατί κάτι που όλοι αναζητάμε αυτή την εποχή είναι οι ανταγωνιστικότερες τιμές και οι καλύτερες υπηρεσίες.

Στην περίπτωση που έχετε στεγαστικό δάνειο, ελέγξτε ποια κάλυψη έχει υποχρεωτικά προστεθεί, χωρίς να την έχετε επιλέξει. Κι αυτό γιατί κάθε τράπεζα με τη σύναψη του δανείου ασφαλίζει παράλληλα την κατοικία. Όμως έτσι, ο δανειολήπτης πολλές φορές ασφαλίζει την κατοικία του είτε χωρίς να το γνωρίζει μέσω τράπεζας, είτε μη έχοντας στην ουσία εξετάσει άλλες εναλλακτικές, πληρώνοντας πολύ περισσότερα χρήματα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να ασφαλίσετε την κατοικία σας σε οποιοδήποτε φορέα που παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα. Σύμφωνα με την Εγκύκλιο 462 της Τράπεζας της Ελλάδος, κάθε τράπεζα οφείλει να κάνει δεκτό οποιοδήποτε ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας που περιλαμβάνει τις καλύψεις που απαιτούνται από τη δανειακή σύμβαση. Διαλέξτε χωρίς βιασύνη το πρόγραμμα ασφάλειας κατοικίας που επιθυμείτε και ζητήστε από την τράπεζά σας να ασφαλιστείτε σε αυτό. Ασφαλίζοντας την κατοικία σας σε κάποιο από τα προγράμματα Anytime μπορείτε να γλιτώσετε πολλά χρήματα από την ασφάλεια που ήδη έχετε.


Η Anytime προσφέρει 3 προγράμματα ασφάλισης κατοικίας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το Economic, είναι το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια και απευθύνεται σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο. Πρόκειται για το βασικό πακέτο ασφάλισης που απαιτούν οι τράπεζες.

Το Value, είναι το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια και απευθύνεται σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο αλλά η τράπεζα σας απαιτεί επιπλέον καλύψεις (διαρροή/ θραύση σωληνώσεων, καιρικά φαινόμενα κ.α.).

Και τέλος, το Premium που είναι το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε κίνδυνο. Καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να ασφαλίσετε το σπίτι σας για κάθε κίνδυνο.

Αν επιλέξετε τα προγράμματα της Anytime, εξασφαλίζεται ταυτόχρονα μια ολοκληρωμένη λύση με οικονομικά ασφάλιστρα και με δεδομένη αξιοπιστία. Ταυτόχρονα, ο υπολογισμός ασφαλίστρων και η αγορά συμβολαίου γίνονται γρήγορα και εύκολα.

Μπορείτε να ασφαλιστείτε online από το site της Anytime ή με ένα απλό τηλεφώνημα. Και βέβαια, τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας Anytime Home όπως και τα υπόλοιπα προγράμματα της Anytime έχουν τη σφραγίδα και την εγγύηση της INTERAMERICAN.