ΕΛΛΑΔΑ

Φρικιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της 4χρονης Άννυ

Φρικιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της 4χρονης Άννυ

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση που σόκαρε όλο το πανελλήνιο.

Πριν από περίπου ένα μήνα οι Βούλγαροι αστυνομικού εντόπισαν τον Νίκι ή Νικολάι, φίλο του πατέρα της μικρής Άννυ. Ο άντρας κρυβόταν το τελευταίο διάστημα στην πόλη Γκάμπροβο με την αστυνομία να τον εντοπίζει την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Όπως είχε αναφέρει ο δικηγόρος της Δημητρίνα Μπορίσοβα, «Οι Ελληνικές Αρχές πίεζαν τις Βουλγαρικές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Αχμέντοφ από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε εξέδωσαν και διαβίβασαν στη γειτονική χώρα το Διεθνές ένταλμα σύλληψης του, μεταφρασμένο στα βουλγαρικά όπως απαιτείται».

Τα νεότερα είναι ότι βγήκε τελικά η απόφαση για την έκδοση του Νικολάι στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», έχουν ενημερωθεί με e-mail οι ελληνικές δικαστικές αρχές από τις βουλγαρικές για την απόφαση έκδοσής του στην Ελλάδα ενώ αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες της εκπομπής, μία δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη έχει αναλάβει να υπερασπιστεί τον Νικολάι.

Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση αναζητείται και τρίτο πρόσωπο, DNA του οποίου βρέθηκε αναμεμειγμένο με το DNA της μικρής Άννυ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Άννυ και ο Νικολάι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία από πρόθεση, περιύβριση νεκρού και οπλοχρησία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σχετικά με το Νικολάι, η μητέρα της Άννυ είχε δηλώσει παλιότερα στην εκπομπή: «Δεν τον ήξερα καλά. Δεν τον ήθελα στο σπίτι. Ο Σάββας περίμενε να φύγω για το Βερολίνο, για να τον φέρει στο σπίτι» και προσθέτει: «Ναι είναι μπλεγμένος, 100%».

Σχετικές ειδήσεις