ΕΛΛΑΔΑ

Κάρτα σίτισης: Ξεκίνησε η πίστωση της δέκατης δόσης

Κάρτα σίτισης: Ξεκίνησε η πίστωση της δέκατης δόσης

Ξεκίνησε από σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα η πίστωση για την 10η δόση στην κάρτα σίτισης – Αλληλεγγύης στους δικαιούχους στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με απόφαση της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας κ. Φωτίου εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης 16.763.510,00€ (δεκαέξι εκατομμύρια επτακόσιες εξήντα τρεις χιλιάδες πεντακόσια δέκα ευρώ) ως δέκατη δόση, ώστε να προχωρήσει η φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης ("Αλληλεγγύης"), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», το σύνολο των οποίων ανέρχεται στις 148.056.

Η πίστωση ξεκίνησε να φαίνεται στους εδώ και λίγη ώρα και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως και την Μεγάλη Τρίτη (26/4/2016).

Επίσης εγκρίθηκαν ακόμη 94 δικαιούχοι, όπως αυτοί καθορίστηκαν από τη διαδικασία επανεξέτασης της Επιτροπής Κρίσης της Κ.Υ.Α., οι οποίοι με την απόφαση θα λάβουν δέκα δόσεις της επιδότησης.

Επιπροσθέτως για την φόρτιση των καρτών Αλληλεγγύης από την Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα της Ελλάδος θα χρεώσει το Λογαριασμό 200 «Ελληνικό Δημόσιο -Συγκέντρωση Εισπράξεων Πληρωμών» και θα πιστώσει την Εθνική Τράπεζα με έμβασμα.

Ρoή Ειδήσεων