ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στην Εύβοια: Ψάχνουν αμύθητο θησαυρό με λίρες και διαμάντια!

Χαμός στην Εύβοια: Ψάχνουν αμύθητο θησαυρό με λίρες και διαμάντια!

Ειδήσεις | Θησαυρός: Μια απίστευτη ιστορία που σίγουρα θα ζήλευε ακόμη και ο... Ιντιάνα Τζόουνς εκτυλίσσεται το τελευταίο διάστημα στην Εύβοια, όπου μια οικογένεια έχει βαλθεί να βρει ένα θησαυρό ανυπολόγιστης αξίας, βασιζόμενοι στη μαρτυρία που έδωσε λίγο πριν πεθάνει ο παππούς.

Σύμφωνα με το σημερινό (30/01/2017) πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ήδη πέντε από τα μέλη της οικογένειας μαζί με τρεις φίλους έχουν βαλθεί να βρουν το θησαυρό, ο οποίος φέρεται ότι βρίσκεται θαμμένος σε χώρο που ανήκει σε εκκλησία της Μητρόπολης Χαλκίδας, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων.

«Από μικρή άκουγα τον παππού μου να μου περιγράφει τον θησαυρό. Μιλάμε για 12 κασόνια με χρυσές λίρες και κοσμήματα με διαμάντια και πετράδια. Τις τελευταίες ώρες προτού φύγει από τη ζωή, μας φώναξε κοντά του και τα τελευταία του λόγια, η τελευταία του επιθυμία, ήταν να του υποσχεθούμε ότι θα ψάξουμε να τον βρούμε. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος την ώρα που φεύγει για το τελευταίο του ταξίδι, να λέει ψέματα», δήλωσε στην εφημερίδα η κ. Ελένη, εγγονή του ανθρώπου που ισχυριζόταν ότι υπάρχει θησαυρός.

«Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί κάποιος να απαγάγει εμένα ή κάποιο μέλος της οικογένειάς μου για να του υποδείξουμε που είναι θαμμένος ο θησαυρός!», πρόσθεσε η ίδια.

Σύμφωνα, πάντα, με το δημοσίευμα της «Espresso», οι οκτώ επίδοξοι κυνηγοί του θησαυρού το μόνο που περιμένουν πλέον είναι να βγει η απαιτούμενη άδεια, ώστε να προχωρήσουν στις έρευνές τους.

Σχετικές ειδήσεις