ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό: Πότε και με ποιον «γύρισε» το βίντεο ο Αρτεμης Σώρρας

Αποκλειστικό: Πότε και με ποιον «γύρισε» το βίντεο ο Αρτεμης Σώρρας
«Κονσέρβα» ημερών το βίντεο του Αρτέμη Σώρρα το οποίο ανάρτησε σήμερα (18/3) στο προσωπικό του λογαριασμό στο youtube.Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbomb.gr ο καταζητούμενος είχε «γυρίσει» το συγκεκριμένο βίντεο πριν ακόμα ανακοινωθεί η καταδικαστική απόφαση του Τριμέλους Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πήγες ο Σώρρας είχε ενημερωθεί νωρίτερα για την σχετική απόφαση και για το λόγο αυτό είχε προετοιμάσει τις επόμενες κινήσεις του, ώστε να παραμείνει άφαντος από την Αστυνομία. Σε συνεργασία με στενό του συνεργάτη προχώρησε στην δημιουργία βίντεο που απάντα σε οποίον τον κατηγορεί.

Μέσω του προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube, ανήρτησε το βίντεο ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας, στο οποίο -μεταξύ άλλων- τονίζει ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί και απειλεί με μαζικές μηνύσεις.

«Είμαστε εν μέσω του πολέμου», αναφέρει ο Σώρρας και κάνει λόγο για «δικαστικό πραξικόπημα» σε βάρος του, αναφέροντας ότι «δυσφημείται και κατηγορείται από το δικαστικό καθεστώς» ενώ καλεί τους υποστηρικτές του σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Δείτε τις δηλώσεις του Αρτέμη Σώρρα

Σχετικές ειδήσεις