ΕΛΛΑΔΑ

Μάριος Παπαγεωργίου: Τραγική εξέλιξη στην υπόθεση - Τι έγραψε η Αγγελική Νικολούλη

Μάριος Παπαγεωργίου: Τραγική εξέλιξη στην υπόθεση - Τι έγραψε η Αγγελική Νικολούλη

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, αστυνομικοί έφτασαν το πρωί του Σαββάτου 1η Απριλίου στο σημείο που τους υπέδειξε μάρτυρας για να διαπιστώσουν ότι δεν επρόκειτο τελικά για τον τάφο του άτυχου νέου.

Παρουσία του βοσκού έσκαψαν στο χώρο που είχε οριοθετήσει, αλλά δεν βρέθηκε κάτι.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η μορφολογία του εδάφους και τα υπόγεια ύδατα είχαν διαμορφώσει το σημείο με τέτοιο τρόπο, που έδινε την εικόνα σκάμματος σε διαστάσεις τάφου.

«Κάθε μαρτυρία γι’ αυτήν την πολύκροτη και σοβαρή υπόθεση, πρέπει να ερευνάται, πριν αποκλειστεί», ανέφερε στο «Τούνελ» αξιωματικός που συμμετείχε στην έρευνα.

Η μητέρα του Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη ευχαρίστησε το βοσκό που τόλμησε να βγει μπροστά και να μιλήσει γι’ αυτό που έβλεπε τόσο καιρό, παρά το γεγονός ότι συγγενείς του τον απέτρεπαν για να μην μπλέξει.

«Εύχομαι κι άλλοι βοσκοί κι αγρότες της περιοχής να αναφέρουν ό,τι περίεργο έχουν δει και να μη φοβούνται. Εμείς ερευνάμε τα πάντα και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να βρεθεί ο Μάριος ή ό,τι έχει απομείνει από αυτόν. Θέλω να αναπαυθεί η ψυχή του και να δικαιωθεί. Να του ανάβω ένα κερί και να τον κλαίω από κοντά κι όχι από μακριά», είπε συγκινημένη στο «Τούνελ».