ΕΛΛΑΔΑ

Νάξος: Φρικτός θάνατος 20χρονου τουρίστα σε τροχαίο με γουρούνα (photos)

Νάξος: Φρικτός θάνατος 20χρονου τουρίστα σε τροχαίο με γουρούνα (photos)

Φρικτό τέλος για 20χρονο Ιταλό τουρίστα, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο με γουρούνα, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουλίου, στον δρόμο χώρας – Αγερσανί, στη Νάξο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, ο 20χρονος οδηγούσε την γουρούνα με συνεπιβάτη μία 19χρονη ομοεθνή του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αυτή εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση ήταν μετωπική, με αποτέλεσμα ο οδηγός, που φορούσε κράνος, να εκσφενδονιστεί από τη μηχανή και να πέσει πάνω σε συρματοπλέγματα περίφραξης, που υπήρχαν δεξιά του δρόμου και τα οποία καρφώθηκαν στο λαιμό και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Ο άτυχος νέος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Νάξου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά κατέληξε μία ώρα αργότερα.

«Τέτοιο τραύμα δεν έχω ξαναδεί» δήλωσε στο naxostimes ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου Βασίλης Ραπτάκης. «Τα σίδερα είχαν "τρυπήσει" όλα τα όργανα του άτυχου νεαρού στο λαιμό -εκτός από την καρωτίδα. Πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία... όσο κι αν προσπαθήσαμε δεν μπορέσαμε να τον κρατήσουμε στη ζωή», πρόσθεσε.

Καλά στην υγεία τους, αλλά ιδιαίτερα σοκαρισμένες από το συμβάν είναι τόσο η νεαρή Ιταλίδα συνεπιβάτιδα της γουρούνας, όσο και η 39χρονη οδηγός του αυτοκινήτου.

Σχετικές ειδήσεις