ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Κρίσιμες ώρες για τη 18χρονη Έλενα – Οι τελευταίες εξελίξεις

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Κρίσιμες ώρες για τη 18χρονη Έλενα – Οι τελευταίες εξελίξεις

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η κοπέλα που επέβαινε στη μηχανή του 22χρονου συντρόφου της στο φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο της συμπρωτεύουσας.

ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ ΘΩΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑ

Όλα συνέβησαν όταν ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 67χρονος Γερμανός έκοψε ταχύτητα και κινήθηκε αριστερά χωρίς να βγάλει φλας. Οι μοτοσυκλέτες στις οποίες επέβαιναν 4 άτομα και κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα πίσω από το αυτοκίνητο δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και «καρφώθηκαν» στο πλάι του αυτοκινήτου.

Ο απολογισμός, τραγικός... Τρεις νεκροί και μία 18χρονη κοπέλα σοβαρά τραυματισμένη. Τη ζωή τους έχασαν οι δύο οδηγοί των δικύκλων, όπως επίσης και ο συνεπιβάτης της μίας μηχανής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι ένας 22χρονος, ένας 28χρονος και ένας άνδρας 51 ετών.

3

Μάλιστα, ο 51χρονος και ο 28χρονος ήταν πατέρας και γιος.

Από τη μια στιγμή στην άλλη, δύο οικογένειες βυθίστηκαν στο πένθος και μια 18χρονη φοιτήτρια χαροπαλεύει.

Η νεαρή Έλενα φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, το θώρακα και τα άκρα. Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» και οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή της εξαιρετικά σοβαρή.

55

Όπως επισημαίνεται, οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες. «Η κοπέλα φέρει παρά πολλές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο» δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Κωστάς Εμμανουηλίδης. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι «η αιμορραγία έχει ελεγχθεί, τα ζωτικά όργανα της κοπέλας δεν έχουν επηρεαστεί και υπάρχει ελπίδα, αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη».

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του 22χρονου λίγο πριν ξεψυχήσει

Ο νεαρός Αντώνης μετά τη σύγκρουση προσπάθησε να κρατηθεί στη ζωή. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει όσο πιο γρήγορα γίνεται σε νοσοκομείο. Μέσα στο ασθενοφόρο, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ο άτυχος νεαρός σκεφτόταν την αγαπημένη του κοπέλα και λίγο πριν ξεψυχήσει ψέλλισε στους άνδρες του ΕΚΑΒ: «Τι έγινε; Πώς είναι η Ελένη; Είναι καλά;»

Σχετικές ειδήσεις