ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Έγδυσαν και ξυλοκόπησαν ποδηλάτη επειδή φορούσε μπλούζα που έγραφε «Μολών λαβέ»

Θεσσαλονίκη: Έγδυσαν και ξυλοκόπησαν ποδηλάτη επειδή φορούσε μπλούζα που έγραφε «Μολών λαβέ»

Σοκάρει η περιγραφή ποδηλάτη, που όπως υποστηρίζει, δέχθηκε επίθεση από 60 άτομα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Δευτέρας (31/10) για την μπλούζα που φορούσε.

Συγκεκριμένα 60 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπως ο ίδιος αναφέρει, του επιτέθηκαν στην περιοχή της Παναγίας Δεξιάς στην Καμάρα γιατί φορούσε μπλούζα με την φράση «Μολών Λαβέ». Συγκεκριμένα αναφέρει ότι τον έγδυσαν, πήραν την μπλούζα και αποχώρησαν, αφού πρώτα τον χτύπησαν.

Η περιγραφή του ποδηλάτη

Διαβάστε την περιγραφή του ποδηλάτη για το περιστατικό:

«Και ναι λοιπόν… Πήγαινα για μάθημα και φορουσα μια μπλούζα που έγραφε πανω «μολων λαβε», δώρο της θείας μου από την Αθήνα. Πότε δεν είχα σχέση με πολιτικές παραταξεις κλπ…

Η μπλούζα λοιπόν ήταν αρκετή για να μου την πέσουν όχι ένας ή δύο, αλλά περίπου 60 αναρχικοί και να με κάνουν όπως βλέπετε στη φωτογραφία. Διαβάζω 10 χρόνια για να καταφέρω «κατι» και κινδυνεψε η ζωή μου από ανθρώπους οι οποίοι βρήκαν ότι το δικό τους «κατι», είναι να δερνουν ανθρώπους που πήγαιναν στη δουλειά τους, απλά επειδή φορούσαν «λάθος μπλουζα».

Κι έτσι νιώθουν ότι είναι σημαντικοί… Τα χω δει όλα παιδιά… Όχι απ αυτό που έπαθα… Τα χω δει όλα απ τους ανθρώπους που περπατάνε στους ίδιους δρόμους που περπατάω κι εγώ κι εσείς… Μου ξέσκισαν ρε την μπλούζα στη μέση της Καμάρας».

Πηγή: thousandnews.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων