ΕΛΛΑΔΑ

Koinonikomerisma.gr: Σας πετάει έξω η πλατφόρμα; Να τι πρέπει να κάνετε

Koinonikomerisma.gr: Σας πετάει έξω η πλατφόρμα; Να τι πρέπει να κάνετε

Προβλήματα διαπιστώνονται από τους χρήστες κατά τη διάρκεια της ημέρας στην ηλεκτρονική διεύθυνση για την υποβολή αίτησης για το κοινωνικό μέρισμα.

Όπως παραπονέθηκαν αρκετοί πολίτες, η ηλεκτρονική πλατφόρμα αντιμετωπίζει προβλήματα, με το σύστημα να «πέφτει» για μικρά χρονικά διαστήματα και να επανέρχεται ξανά.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, αυτό οφείλεται στην μεγάλη επισκεψιμότητα καθώς περισσότεροι ένα εκατομμύριο πολίτες έχουν επισκεφθεί τη σελίδα.

Όπως επισημαίνουν οι αρμόδιοι, το «κρασάρισμα» στη σελίδα είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξουν και νέα προβλήματα μιας και καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός των επισκεπτών.

Η συμβουλή των λογιστών για να αποφύγετε καθυστερήσεις και ταλαιπωρία είναι να εισέρχεστε στο σύστημα για τη συμπλήρωση της αίτησης είτε νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα. Να αποφεύγετε δηλαδή τις ώρες αιχμής.

Με αρκετούς πολίτες να αντιμετωπίζουν προβλήματα στη συμπλήρωση της αίτησης δίνεται e-mail επικοινωνίας όπου μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις.

Το email είναι: info@koinonikomerisma.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ 2017

Σχετικές ειδήσεις