ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό είναι το σκυλάκι που κακοποίησαν οι φαντάροι – Τα συγκινητικά λόγια του αφεντικού του

Αυτό είναι το σκυλάκι που κακοποίησαν οι φαντάροι – Τα συγκινητικά λόγια του αφεντικού του

Ανατροπή στην υπόθεση που προκάλεσε σάλο

Απίστευτα απρόσμενη εξέλιξη στην ιστορία του σκύλου που κακοποιήθηκε από φαντάρους σε στρατόπεδο της Κόνιτσας.

Ο μικρόσωμος σκύλος που έχει αποκτήσει φίλους σε όλη την Ελλάδα μετά τη γνωστοποίηση της ιστορίας του, έχει ιδιοκτήτη.

Το epirus-tv-news.gr επικοινώνησε με το αφεντικό του, τον κ. Γιώργο, που είναι κυνηγός από τη Θεσπρωτία και δεν έκρυψε τη χαρά του που βρήκε ξανά το σκύλο του.

Όπως εξήγησε ο κ.Γιώργος, το καλοκαίρι, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, έδωσε τον σκύλο στον ανιψιό του που διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα στην ευρύτερη περιοχή του Πληκατίου, να το κρατήσει μαζί με τα υπόλοιπα ζώα, ώστε να μπορεί και το ζώο να χαίρεται τη φύση μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον εμπόδιζε να χαρίζει απλόχερα τη φροντίδα του στην αγαπημένη του σκυλίτσα, που ακούει στο όνομα Μούργα.

Κάποια στιγμή, άγνωστο πως, η Μούργα βγήκε έξω από το χώρο των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων του ανιψιού του και άρχισε η περιπλάνησή της στο Πληκάτι και ενίοτε και στο στρατόπεδο, όπως έμαθε τις τελευταίες ώρες το αφεντικό της.

Ο κ. Γιώργος απαρηγόρητος πίστεψε πως τη Μούργα του μπορεί να την είχαν πιάσει λύκοι, αφού μετά από πολλές μέρες αναζήτησης, δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τα ίχνη της.

Βλέποντας χθες το επίμαχο βίντεο αδυνατούσε να πιστέψει πως το σκυλάκι που συγκλόνισε το πανελλήνιο ήταν η Μούργα του, που την αναζητούσε τόσο καιρό.

«Έχω άλλα δύο σκυλιά, το ένα μάλιστα αδερφάκι της, που περιμένουν μαζί με όλη την οικογένειά μου να υποδεχτούμε όσο γίνεται πιο σύντομα και πάλι πίσω τη Μούργα μας. Αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα πάω πιθανότατα αύριο στο Πληκάτι για να την πάρω και πάλι στο σπίτι της.

«Είμαι κυνηγός, έχω μάθει να αγαπώ και να σέβομαι τα ζώα. Θέλω να σας υπογραμμίσω και θέλω να το μεταφέρετε, πως οι σοβαροί κυνηγοί σέβονται το θήραμα ,το περιβάλλον και τη φύση .Οι κυνηγοί δεν είμαστε φονιάδες ,άλλωστε το ένστικτο του κυνηγιού είναι στο DNA του ανθρώπου, ευγνωμονούμε τη φύση γι’ αυτό που μας δίνει και σεβόμαστε, επαναλαμβάνω, το θήραμα», είπε ο ιδιοκτήτης της Μούργας, που αν όλα πάνε καλά, αύριο Τρίτη είναι πολύ πιθανό να την κρατά αύριο και πάλι στην αγκαλιά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σχετικές ειδήσεις