ΕΛΛΑΔΑ

Νατάσα Βαρελά: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της άτυχης δημοσιογράφου

Νατάσα Βαρελά: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της άτυχης δημοσιογράφου

Στη θλίψη έχει βυθίσει το δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και όλους όσοι τη γνώριζαν ο ξαφνικός «χαμός» της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά.

Η Νατάσα Βαρελά, μόλις στα 33 της χρόνια, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, με την οικογένειά της και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί της να αδυνατούν να το πιστέψουν.

Ανάμεσά τους και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον «αέρα» της εκπομπής «Παιδιά από σπίτι».

Σε τηλεφωνική παρέμβασή του, ο Γιάννης Παπαγιάννης, ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος της Ν. Βαρελά και αποκάλυψε με ανάρτησή του στο facebook τον ξαφνικό θάνατό της τα ξημερώματα της Κυριακής, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές της.

«Ήταν 3 το πρωί όταν εμφάνισε υψηλό πυρετό και πολύ έντονο πόνο στο στομάχι. Δύο ώρες αργότερα κατέληξε» ανέφερε ο Γ. Παπαγιάννης εξηγώντας πως η επίσημη εκδοχή για το θάνατό της είναι «διάτρηση στομάχου».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως η νεαρή δημοσιογράφος τις τελευταίες δέκα ημέρες αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας που όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα οδηγούσαν στο θάνατό της…