Στέλιος Καζαντζίδης: Πού θα στηθεί το άγαλμα του μεγάλο λαϊκού βάρδου

Newsbomb

Στέλιος Καζαντζίδης: Πού θα στηθεί το άγαλμα του μεγάλο λαϊκού βάρδου

Ο Στέλιος Καζαντζίδης αγαπήθηκε από τους θαυμαστές του όσο κανένας άλλος Έλληνας καλλιτέχνης.

Η φωνή του μεγάλου λαϊκού βάρδου ακούστηκε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου, όπου υπάρχει ελληνισμός.

Οι θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο… εκατομμύρια, με πολλούς από αυτούς να τον λατρεύουν σαν θεό.

Ο Στέλιος, ο Στελάρας, το «αηδόνι του Πόντου» που λατρεύτηκε από τον κόσμο, ήταν ένας απλός άνθρωπος. Δεν του άρεσε η χλιδή και αυτό που λέμε «μεγάλη ζωή». Μια ταβερνούλα, κρασάκι, λίγοι και καλοί φίλοι και φυσικά η κιθάρα του, έφταναν για τον κάνουν χαρούμενο.

Στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας ήταν το ησυχαστήριό του. Εκεί ήταν το λιμανάκι της ζωής του, ο τόπος που αγαλλίαζε η ψυχή του μακριά από τα πολλά φώτα και από τους τοξικούς ανθρώπους.

Μπορεί Σύλλογοι Φίλων του «Στέλιου Καζαντζίδη» να υπάρχουν σήμερα σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας, υπογραμμίζοντας το μέγεθος της αξίας του για περισσότερο από μισό αιώνα στο λαϊκό τραγούδι, ωστόσο, η δουλειά όμως που κάνουν «οι φίλοι του Στέλιου» στον Άγιο Κωνσταντίνο, για να τιμήσουν τη μνήμη του, είναι ξεχωριστή.

Στον τόπο αυτό, θα στηθεί και το άγαλμα προς τιμήν του μεγάλου λαϊκού βάρδου.

O τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης στις 17 Αυγούστου 2018 τραγούδησε στην καθιερωμένη γιορτή σαρδέλας στον Άγιο Κωνσταντίνο, ένα τόπο που λατρεύει λόγω της γνωστής αγάπης και λατρείας που έχει στον μεγαλύτερο και αναντικατάστατο τραγουδιστή, το Στέλιο Καζαντζιδη.

Χιλιάδες κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση και όπως ο ίδιος ο πρόεδρος είπε... ήταν η πιο επιτυχημένη εκδήλωση που έγινε στα 11 χρόνια.

Ανάμεσα τους ήταν ο δήμαρχος Αγίου Κωνσταντίνου, ένας πολύ αξιόλογος, απλός και κοντά στον κόσμο του άνθρωπος. Αφού γνωρίστηκε με τον Ματθαίο Γιαννούλη, ο τραγουδιστής τον κάλεσε στην πίστα.

Όχι όμως για να μιλήσει για την εκδήλωση αλλά για να δεσμευτεί δημόσια ότι θα διοργανώσει μια συναυλία με τον Ματθαίο Γιαννούλη (αντιπρόεδρο του συλλόγου ΦΙΛΟΙ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΠΕΙΡΑΙΑ) και όλα τα έσοδα θα πάνε για να στηθεί μια προτομή του Στελάρα μας στον τόπο που αγάπησε τόσο πολύ.

Ο δήμαρχος, γνωστός Καζαντζιδικός, αμέσως είπε «ΝΑΙ» και το δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Η συναυλία θα διεξαχθεί τους επόμενους μήνες και η προτομή του «Στέλιου όλων των Ελλήνων» θα κοσμεί τον κεντρικό δρόμο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved