ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός στο Ζεφύρι: Καταθέτει η μητέρα της 22χρονης που βρέθηκε μισοπεθαμένη στην άκρη του δρόμου

Βιασμός στο Ζεφύρι: Καταθέτει η μητέρα της 22χρονης που βρέθηκε μισοπεθαμένη στην άκρη του δρόμου

Στις αστυνομικές Αρχές καταθέτει σήμερα (19/09), η μητέρα της 22χρονης κοπέλας που είχε βρεθεί σε τραγική κατάσταση την περασμένη εβδομάδα, στο Ζεφύρι.

Η μητέρα εντοπίστηκε και κλήθηκε να καταθέσει, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές Αρχές, δεν μπορεί να βοηθήσει σχετικά με το τι συνέβη στην κόρη της, καθώς δεν φαίνεται να έχουν καλές σχέσεις.

Εν τω μεταξύ, η 22χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου μέχρι και χθες, ήταν διασωληνωμένη. Έχει πλέον διαφύγει τον κίνδυνο καθώς συνήλθε από το κώμα ενώ έδωσε στους αστυνομικούς σημείωμα με το όνομά της το οποίο επιβεβαιώθηκε. Ωστόσο, ακόμα δεν είναι σε θέση να μιλήσει και αναμένεται όταν συνέλθει πλήρως να δοθεί η άδεια από τους γιατρούς ώστε να δώσει κατάθεση που θα φωτίσει την υπόθεση.

Τα στοιχεία ταυτότητας της κοπέλας επιβεβαιώθηκαν και επίσημα, από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής. Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα είναι ελληνικής υπηκοότητας, 22 ετών, και μένει σε περιοχή της Δυτικής Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στον δρόμο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και από την εξέταση προέκυψε ότι έχει πέσει θύμα ομαδικού βιασμού, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχει παραγγείλει ο ιατροδικαστής.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Ερχεται θερμή εισβολή στην Ελλάδα και... Μεσογειακός Κυκλώνας δίπλα μας (video)

Οι Τούρκοι ανοίγουν πυρ στο Αιγαίο - Καταφθάνει το αεροπλανοφόρο Truman των ΗΠΑ