ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Προσωποποιήθηκε η πρώτη ποινική δίωξη

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Προσωποποιήθηκε η πρώτη ποινική δίωξη

Εξέλιξη - «βόμβα» στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που συγκλόνισε όλη τη χώρα.

Όπως αναφέρει το sinidisi.gr,ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου, Γεώργιος Πέτρος, με συμπληρωματική του παραγγελία προς την Ανακρίτρια, προσωποποίησε την πρώτη ποινική δίωξη σε βάρος φιλικού προσώπου της Ειρήνης Λαγούδη.

Πρόκειται για εξέλιξη – «καταπέλτη», η οποία στην ουσία επιβεβαιώνει όσα υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή τόσο η οικογένεια της 44χρονης μητέρας, όσο και οι νομικοί τους εκπρόσωποι.

Υπενθυμίζεται ότι τα αδικήματα για τα οποία αρχικά ασκήθηκε ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, σύσταση συμμορίας και ηθική αυτουργία στις προαναφερόμενες πράξεις.

Το εν λόγω πρόσωπο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθεί σε κατάθεση από την Ανακρίτρια Αγρινίου.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για την υπόθεση θανάτου της 44χρονης μητέρας από το Αγρίνιο.

lagoudi

Βήμα – βήμα η πορεία προς το θάνατο

Ήταν Σάββατο (06/01/2018) όταν η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη έφευγε από το σπίτι της στις 10:30 το πρωί, λέγοντας ότι πάει να φέρει καφέ και γλυκά.

Με βάση τα στοιχεία των Αρχών, η ίδια ψωνίζει τον καφέ και τα γλυκά, αλλά αντί να κατευθυνθεί εκ νέου προς το σπίτι της στο χωριό Κατοχή, ακολουθεί ένα ακατανόητο δρομολόγιο προς τη λίμνη Τριχωνίδα.

Σταματάει σε βενζινάδικο, σε μια απόσταση 20 λεπτών από το σπίτι της γεμίζει το μπιτόνι και μετά μέσα στο χειμώνα σε κακές καιρικές συνθήκες αποφασίζει να πάει στη λίμνη, διανύοντας μια απόσταση μιάμισης ώρας και με τον κίνδυνο να σπάσει το αυτοκίνητο, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου είναι άσχημος χωματόδρομος.

Δύο εικοσιτετράωρα αργότερα εντοπίζεται νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της. Από εκείνη την ημέρα άρχισε να ξετυλίγεται ένα πυκνό «κουβάρι», γύρω από τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης γυναίκας.