ΕΛΛΑΔΑ

Αλαλούμ με το κοινωνικό μέρισμα - Έπεσε η ηλεκτρονική πλατφόρμα

Αλαλούμ με το κοινωνικό μέρισμα - Έπεσε η ηλεκτρονική πλατφόρμα

Αγωνία για τους δικαιούχους – Πού και πώς θα κάνετε την αίτηση

Μπορεί η κυβέρνηση να διαφημίζει παντού πως μοιράζει… χρήμα στο λαό, ωστόσο, φαίνεται πως τεχνικά και τεχνολογικά δεν ήταν έτοιμη.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποτίθεται ότι θα άνοιγε την περασμένη Τρίτη (04/12), αλλά, μερικές τεχνικές λεπτομέρειες – όπως τις χαρακτήριζαν πηγές του υπουργείου Εργασίας, ανέβαλε το άνοιγμα της πλατφόρμας koinonikomerisma.gr για την Παρασκευή (07/12).

Η ίδια η υπουργός μάλιστα κ. Έφη Αχτσιόγλου, ενημέρωσε με μήνυμά της στο Facebook πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα άνοιξε, καλώντας ουσιαστικά τον κόσμο να μπει και να υποβάλει αίτηση.

3

Τότε λοιπόν άρχισε και το… αλαλούμ. Η σελίδα έμεινε ανοιχτή για μερικά λεπτά, αλλά, λίγο αργότερα έπεσε, προφανώς εξαιτίας λόγω των χιλιάδων ενδιαφερόμενων που την επισκέφθηκαν.

Το βράδυ της Παρασκευής τέθηκε ξανά σε λειτουργία αλλά και πάλι για λίγο. Το ίδιο και το Σάββατο το πρωί.

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, η εικόνα που αντικρίζει όποιος μπαίνει στην ιστοσελίδα koinonikomerisma.gr είναι αυτή:

1



Προφανέστατα στην κυβέρνηση δεν είχαν υπολογίσει το τεράστιο ενδιαφέρον και πλέον είναι εκτεθειμένοι απέναντι στους πολίτες καθώς, προσπαθούν να μπουν όλοι για να κάνουν την αίτηση και η πλατφόρμα είναι «νεκρή».

Όσο κι αν προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με κάποιον υπεύθυνο στο υπουργείο Εργασίας, δεν σηκώνει τα τηλέφωνα κανείς. Σάββατο γαρ…

Υποθέτουμε ότι από… Δευτέρα θα κοιτάξουν το πρόβλημα στο υπουργείο και θα τελειώσει η ταλαιπωρία των πολιτών που προσπαθούν να κάνουν την αίτηση του κοινωνικού μερίσματος.

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα - koinonikomerisma.gr: Κάντε αίτηση ΕΔΩ με ένα κλικ