ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στη Λάρισα: «Έκαψαν τη μάνα μας ζωντανή για το κοινωνικό μέρισμα»

Θρίλερ στη Λάρισα: «Έκαψαν τη μάνα μας ζωντανή για το κοινωνικό μέρισμα»

Απίστευτη καταγγελία από την οικογένεια μιας ηλικιωμένης που βρήκε τραγικό θάνατο στο σπίτι της στη Λάρισα.

Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η υπόθεση του θανάτου μιας 89χρονης γυναίκας σε χωριό της Λάρισας, η οποία κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η μάνα μου κάηκε. Εκείνη την ημέρα είχε πάρει το κοινωνικό μέρισμα, είχε και τη σύνταξή της κρυμμένα κάτω στο κρεβάτι και κάποια άλλα χρήματα σε έναν τενεκέ. Είναι 100% εγκληματική ενέργεια για τα λεφτά» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR η κόρη.

Η ηλικιωμένη ζούσε μόνη και τον τελευταίο καιρό είχε εκμυστηρευτεί στην εγγονή της ότι φοβόταν καθώς είχε δει κάποιον να την παρακολουθεί.

Ο γιος της άτυχης γυναίκας, περιγράφει το πώς βρήκε τη μητέρα του: «Ήταν μπρούμυτα και καθισμένη και αυτό είναι περίεργο».

«Δεν αποκλείουμε κανένα ενδεχόμενο. Το περίεργο είναι ότι κανείς δεν είδε τη φωτιά. Πιθανον να προήλθε από το τζάκι» σημειώνει ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής, Χρήστος Καρνάβας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ένα φρικιαστικό θέαμα αντίκρισε το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας στη παραλιακή περιοχή της Κάτω Σωτηρίτσας του Δήμου Αγιάς, καθώς μετά από κλήση που δέχθηκε εντόπισε μία απανθρακωμένη γυναίκα, μέσα στο σπίτι της, το οποίο είχε πάρει φωτιά και είχε καεί ολοσχερώς.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά φαίνεται να ξέσπασε αργά τοπροηγούμενο βράδυ χωρίς να την αντιληφθούν κάτοικοι της περιοχής, με αποτέλεσμα να μην ειδοποιηθεί η Πυροσβεστική για να επέμβει.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Λέτσιος, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, υποστήριξε, επίσης, ότι η φωτιά πιθανόν να ξεκίνησε αργά τη νύχτα, αλλά κανείς δεν αντιλήφθηκε κάτι. «Μπήκα το πρωί μέσα να δω σε τι κατάσταση ήταν και το θέαμα ήταν φρικιαστικό. Το σπίτι ήταν παλιό και λαμπάδιασε» σημείωσε ο αντιδήμαρχος.

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή! Τι αλλάζει σε κινητά, σταθερά και ίντερνετ από 1η Ιανουαρίου

Ημέρες Ιμίων στα ελληνοτουρκικά: Συνεδριάζει εκτάκτως το συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής