ΕΛΛΑΔΑ

Απίθανες καταγγελίες για την Μυρσίνη Λοΐζου: Έπαιρνε την σύνταξη της νεκρής μητέρας της επί χρόνια!

Απίθανες καταγγελίες για την Μυρσίνη Λοΐζου: Έπαιρνε την σύνταξη της νεκρής μητέρας της επί χρόνια!

Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» που προκαλεί σάλο.

Η Μυρσίνη Λοΐζου έχει προκαλέσει αρκετούς... πονοκεφάλους στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτή την φορά ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ήρθε να προσθέσει ακόμη έναν, καθώς ισχυρίζεται πως η υποψήφια ευρωβουλευτής εισέπραττε παράνομα την σύνταξη της νεκρής μητέρας της, η οποία πέθανε το 2007.

Σύμφωνα με «ασφαλείς πληροφορίες» που επικαλείται η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», «η Μυρσίνη Λοϊζου επί σειρά ετών εισέπραττε χωρίς να δικαιούται τη σύνταξη της μητέρας της Μάρως, η οποία και πέθανε τον Αύγουστο του 2007 σε ηλικία 67 ετών, χτυπημένη από τον καρκίνο». Το δημοσίευμα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες , αναφέρει ότι υπάρχει ήδη καταδικαστική απόφαση εις βάρος της κ. Λοϊζου για παράνομη είσπραξη της σύνταξης για 5,5 χρόνια.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει ραντεβού με τη Δικαιοσύνη λίγες μέρες πριν από τις ευρωεκλογές καθώς στις 14 Μαΐου έχει προγραμματιστεί η νέα δίκη της για χρέη προς το Δημόσιο κατ΄ εξακολούθηση.

Στις 25 Ιανουαρίου του 2019, αναφέρει η εφημερίδα, το Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών είχε αναβάλει τη σχετική δίκη, επειδή δεν είχε κληθεί νομίμως η κατηγορούμενη. Τελικά η νέα δικάσιμος ορίστηκε μόλις 12 μέρες πριν από τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Λιάνη: 18 μήνες φυλάκιση για χρέη στο Δημόσιο

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Ελληνικό: Οι τελευταίες στιγμές του ζευγαριού