Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός μαθητή στην Καβάλα: «Κατήγγειλα το περιστατικό στη διευθύντρια και μου είπε περαστικά»

Newsbomb

Καβάλα: Τα όσα συνέβησαν περιγράφει ο πατέρας και δηλώνει έτοιμος να κινήσει όλες τις διαδικασίες για να αποδοθεί δικαιοσύνη - Διατάχθηκε ΕΔΕ για το θέμα

Ο πατέρας του 8χρονου παιδιού που κατήγγειλε ότι ο γιος του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μαθητές δημοτικού κι έχει σπασμένα πλευρά, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (20/02) στο Open και αποκάλυψε ότι οι δάσκαλοι ήταν παρόντες και δεν αντέδρασαν.

Ο κ. Τάσος Αντωνιάδης, κατήγγειλε και τη διευθύντρια του σχολείου, η οποία -όπως είπε- απλά του ευχήθηκε «περαστικά» για το παιδί του και ρώτησε πότε θα επιστρέψει στα μαθήματα.

«Το παιδί μου το έσωσε ένας μαθητής της 6ης δημοτικού που τον ήξερε, την ώρα που δεχόταν μπουνιές και κλωτσιές από δύο παιδιά 4ης δημοτικού, που του έσπασαν τα πλευρά» τόνισε ο πατέρας, που θα υποβάλλει εντός της ημέρας μήνυση κατ' αγνώστων για το συμβάν.

Σύμφωνα με τον πατέρα «ήταν τέσσερις δάσκαλοι μπροστά. Πάνε να το υποβαθμίσουν, λέγοντας ότι έγινε σε δευτερόλεπτα... Ευτυχώς που πήγαμε στο νοσοκομείο κι έχουμε την γνωμάτευση. Το παιδί το κράτησαν στο ολοήμερο, το πήραμε 4 η ώρα και πονούσε, δεν μας κάλεσαν νωρίτερα. Το παιδί πήγε στη διευθύντρια κι αυτή του ζήτησε μάρτυρες...», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο στην παραπάνω gallery

Το χρονικό

Όπως αναφέρει ο γονιός, το παιδί του, μαθητής της τρίτης δημοτικού, στο 16ο δημοτικό σχολείο Καβάλας, δέχθηκε επίθεση από δύο παιδιά της τετάρτης τάξης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ένας κρατούσε το γιο του και ο δεύτερος τον χτυπούσε με γροθιές στην κοιλιά.

Δείτε τα όσα κατήγγειλε ο πατέρας μιλώντας στον ΑΝΤ1:

Αναλυτικά όσα ανέφερε στα social media:

«Ο Μ. είναι τρίτη τάξη δημοτικού και σήμερα δυο παιδιά της τετάρτης του επιτέθηκαν στο σχολείο. Ο ένας τον κρατούσε και ο άλλος τον βαρούσε γροθιές στην κοιλιά!! Θέλω να μάθω οι 4 δάσκαλοι που υποτίθεται ήταν στην μικρή αυλή του σχολείου υπηρεσία τι προσέχουν;; Και τι εννοούσε η Διευθύντρια του σχολείου όταν πήγε το παιδί να της αναφέρει το γεγονός ότι ήθελε να της φέρει μάρτυρες;;; Κατά τα αλλά παρεξηγούνται οι εκπαιδευτικοί αν κάποιος γονιός κάνει παράπονα!!».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η παίκτρια του Big Brother που συνελήφθη με ναρκωτικά και όπλα

Μάρθα Καραγιάννη: Αγωνία για την αγαπημένη ηθοποιό - Τα νεότερα για την υγεία της