Ροή Ειδήσεων
ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: 7χρονος ξαφρίζει ταμείο φαρμακείου και γίνεται «καπνός» (video)

Καρέ - καρέ η δράση του μικρού «ελαφοχέρη», ο οποίος συνελήφθη.

Ένας 7χρονος Ρομά που το τελευταίο διάστημα έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει πέντε κλοπές, με πιο πρόσφατη αυτή χθες σε κατάστημα του Πύργου, συνελήφθη από τις Αρχές

Ένα φαρμακείο στον Πύργο από το οποίο έκλεψε 900 ευρώ, μια επιχείρηση κεντρικά στον Πύργο από την οποία στέρησε 700 ευρώ, ένα κατάστημα εστίασης που ξάφρισε 70 ευρώ και ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πατρών από την οποία πήρε μόλις 5 ευρώ, ήταν οι τέσσερις κλοπές που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα, προκαλώντας δικαιολογημένα την αγανάκτηση στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης που δείχνει να φοβάται για τον 7χρονο «ελαφροχέρη» και τις παράνομες δραστηριότητές του.

Τελευταία επιχείρηση-«θύμα» ένα ακόμα φαρμακείο στην οδό Ερμού, από το οποίο άρπαξε το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, αυτή τη φορά υπό την παρουσία ενός άλλου ανήλικου που λειτουργούσε ως συνεργός του. Ωστόσο έγινε αντιληπτός, με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να καταφέρνουν να τον συλλαμβάνουν ύστερα από ειδοποίηση που δέχθηκε για κλοπή, συνοδεύοντάς τον για ακόμα μια φορά τις τελευταίες μέρες στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Ωστόσο, όπως και τις προηγούμενες φορές ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, με τακτική δικάσιμο να έχει οριστεί. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων του για παραμέληση εποπτείας ανήλικου. Να σημειωθεί πως οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες για το συνεργό του 7χρονου που κατάφερε να ξεφύγει.

Ροή Ειδήσεων

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER