Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Έξω από το Μέγαρο Μαξίμου το ΠΑΜΕ (vid+pics)

Newsbomb

ΠΑΜΕ | Μέγαρο Μαξίμου: Μέλη του ΠΑΜΕ βρίσκονται αυτή την ώρα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι συγκεντρωμένοι έχουν ανοίξει πανό.

Οι εργαζόμενοι σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ ζητούν από την κυβέρνηση να αποσύρει εδώ και τώρα το πολυνομοσχέδιο «που τσακίζει το δικαίωμα στην απεργία και φέρνει επέκταση των πλειστηριασμών».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παίρνοντας τη σκυτάλη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, υλοποιεί με σθένος ότι εκκρεμότητες είχαν αφήσει. Προχωράει κατά γράμμα όλες τις παραγγελίες του μεγάλου κεφαλαίου, φέρνοντας νέο γύρο ασφυκτικών μέτρων αλλά και καταστολής των εργατικών-λαϊκών αγώνων. Χέρι-χέρι με τη Νέα Δημοκρατία συμβαδίζουν και ψηφίζουν μέτρα απέναντι στη ζωή και τις ανάγκες του εργαζόμενου λαού, χτυπώντας παράλληλα την καρδιά των εργατικών-λαϊκών αγώνων, το δικαίωμα στην απεργία» υποστηρίζει το ΠΑΜΕ με ανακοίνωσή του.

Επίσης, καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να στηρίξουν την απεργία των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων και να αυξηθούν οι αποφάσεις συμμετοχής για την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου (12:00 Ομόνοια), ημέρα που το πολυνομοσχέδιο θα βρίσκεται για συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, ημέρα ψήφισης των μέτρων, το ΠΑΜΕ καλεί σε μεγάλο συλλαλητήριο στις 18:00 στην Ομόνοια.

Σημειώνεται πως η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μαξίμου πραγματοποιείται λίγες ώρες μετά την έφοδο που είχαν πραγματοποιήσει τα μέλη του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργασίας (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr πλάνα από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στο Μαξίμου

Δείτε επίσης πιο κάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από τη διαμαρτυρία