Η συνταγή της ημέρας: Pasta Flora με μαρμελάδα φράουλα
#tsoulotip: Καλό θα ήταν όταν ζυμώνουμε τη ζύμη της τάρτας να φοράμε γάντια μιας χρήσης για να μη μεταφέρουμε θερμοκρασία στο βούτυρο και μαλακώσει.
00.00/
ΥΛΙΚΑ
140 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
100 γρ. ζάχαρη άχνη
2 αυγά και έξτρα 1 κρόκο για το άλειμμα της ζύμης
200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
50 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
2 κ.γ. baking powder
1 πρέζα αλάτι
300 γρ. μαρμελάδα φράουλα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
18:14
∙
WHAT THE FACT