Η συνταγή της ημέρας: Γαλλική κρεμμυδόσουπα

#tsoulotip: Τα κρεμμύδια τα μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά γιατί υπάρχει κίνδυνος να αρπάξουν και να μας χαλάσει τη γεύση.Ανακατεύουμε τη σούπα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η συνταγή της ημέρας: Γαλλική κρεμμυδόσουπα

ΥΛΙΚΑ

800γρ. κρεμμύδια κομμένα στη μέση και έπειτα κομμένα κάθετα σε λεπτές φέτες

150γρ. βούτυρο

150ml. λευκό κρασί

500ml. νερό

1 κύβο ζωμό μοσχαριού

2 γαρύφαλλα ολόκληρα

3 φύλλα δάφνης

1κ.σ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μισό κεφάλι σκόρδο

Αλάτι

6 φέτες μπαγκέτα

20γρ. κασέρι τριμμένο

Κονιάκ για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή