Η συνταγή της ημέρας: Γαλλική κρεμμυδόσουπα
#tsoulotip: Τα κρεμμύδια τα μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά γιατί υπάρχει κίνδυνος να αρπάξουν και να μας χαλάσει τη γεύση.Ανακατεύουμε τη σούπα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
00.00/
ΥΛΙΚΑ
800γρ. κρεμμύδια κομμένα στη μέση και έπειτα κομμένα κάθετα σε λεπτές φέτες
150γρ. βούτυρο
150ml. λευκό κρασί
500ml. νερό
1 κύβο ζωμό μοσχαριού
2 γαρύφαλλα ολόκληρα
3 φύλλα δάφνης
1κ.σ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μισό κεφάλι σκόρδο
Αλάτι
6 φέτες μπαγκέτα
20γρ. κασέρι τριμμένο
Κονιάκ για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή