ΚΑΙΡΟΣ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις βραδινές ώρες σήμερα Κυριακή (07-12-2014) και από τα νοτιοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες βαθμιαία τη Δευτέρα (08-12-2014) θα επεκταθούν στην ανατολική και νότια χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), από το βράδυ θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ στη Νότια Πελοπόννησο και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη (κυρίως στις δυτικές περιοχές).

Αύριο, Δευτέρα (08-12-2014) τα έντονα φαινόμενα που πρόσκαιρα θα συνοδεύονται από ισχυρούς άνεμους θα επηρεάσουν την Ανατολική Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και βαθμιαία τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Την Τρίτη (09-12-14) οι ισχυρές βροχές και οι έντονες καταιγίδες θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Σχετικές ειδήσεις