Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Τρίτη, 19 Μαρτίου
18
2bf
Ταχ. Ανέμου
63%
Υγρασία
06:29
Ανατολή
18:36
Δύση
ΚΑΙΡΟΣ

Σάκης Αρναούτογλου: Την επόμενη εβδομάδα τα χιόνια και η αλλαγή του καιρού

Newsbomb

Το επικρατέστερο σενάριο για τα χιόνια και την αλλαγή του καιρού έδωσε ο έμπειρος προγνώστης καιρού Σάκης Αρναούτογλου.

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από την άλλη βδομάδα και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα (6/2) σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου.

Όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου στην τηλεόραση της ΕΡΤ, οι βοριάδες την Κυριακή (5/2) θα φτάνουν κατά τόπους και τα 9 Μποφόρ, ενώ προς το βράδυ πάνω από το Αιγαίο θα έχουν δημιουργηθεί σύννεφα λόγω της στροφής της ανέμων σε βορειοανατολικούς και έτσι κάποια σύννεφα θα φτάσουν στην Εύβοια, στην Αττική και την Βοιωτία και ενδέχεται να αφήσουν παροδικές χιονοπτώσεις ακόμη και σε σχετικά χαμηλά υψόμετρα.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα κρυώσει πολύ και αυτή τη στιγμή τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν σε ποσοστό 60% με 70% ότι ένα βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία θα επηρεάσει τη χώρα.

Αρχικά θα δώσει βροχές στα δυτικά και ενδέχεται να φέρει χιόνια στην ενδοχώρα, καθώς εκεί το σύστημα θα συναντήσει τις κρύες αέριες μάζες. Ωστόσο, ο Σάκης Αρναούτογλου ξεκαθάρισε ότι ακόμη όλα είναι «ανοιχτά» και πως τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε αν αυτό το σενάριο θα επιβεβαιωθεί και που μπορεί να φτάσουν τα χιόνια.

Σχετικές ειδήσεις

Καιρός: Διχάζονται οι μετεωρολόγοι για τα χιόνια στην Αττική μέσα το Σαββατοκύριακο

Φωτορεπορτάζ Newsbomb.gr: Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στην Αττική - Στα λευκά η Πάρνηθα

«Σύμμαχος» ο καιρός στις έρευνες για τον κυβερνήτη - Αύριο η κηδεία του Υποσμηναγού