ΕΛΛΑΔΑ

Ταυτοποιήθηκε το DNA του συλληφθέντα για το φονικό της Πάρου

Ταυτοποιήθηκε το DNA του συλληφθέντα για το φονικό της Πάρου

Ταυτοποιήθηκε πριν από λίγο το γενετικό υλικό του συλληφθέντα από το Μοναστηράκι, με το γενετικό υλικό από το σημείο δολοφονίας του 53χρονου ταξιτζή στη Νάουσα της Πάρου.

Όπως είχαμε αναφερθεί και σε προηγούμενα ρεπορτάζ στο newsbomb.gr, έξω από την Alpha Bank και στο σημείο που συνεπλάκη ένας από τους ληστές με τον άτυχο ταξιτζή, από τον δράστη, σύμφωνα με μαρτυρία έπεσαν ένα καπέλο, ένα μαντήλι και το κινητό του τηλέφωνο, από τα οποία ελήφθη από την Αστυνομία το γενετικό υλικό ενός εκ των δραστών.

Το υλικό αυτό σήμερα ταυτοποιήθηκε απόλυτα με τον 30χρονο συλληφθέντα Τ.Θ. από τους άντρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του και να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα για το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ η ανάκριση θα συνεχιστεί για να εξακριβωθεί η συμμετοχή του ή όχι τόσο σε άλλες ληστείες όσο και σε τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, καθώς ο 30χρονος αποτελεί παλιό γνώριμο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Επισημαίνουμε, ότι τα τελευταία 24ωρα, η Αντιτρομοκρατική μαζί με την ΕΥΠ ερευνούν εξονυχιστικά κάθε τηλεφωνική κλήση που έγινε τόσο από αυτό το καρτοκινητό που έχει στην κατοχή της όσο και οι κλήσεις που γίνονται από τις επαφές που είχε καταχωρημένες το κινητό αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία Πάρος: Το δεξί χέρι του Πάσσαρη πίσω από την δολοφονία

Πάρος:Μία τηλεφωνική κλήση πριν τη ληστεία ίσως φανερώσει τους δράστες