ΕΛΛΑΔΑ

Έτοιμος να «σπάσει» τη σιωπή του ο άνθρωπος που κάλεσε το τάγμα εφόδου

Έτοιμος να «σπάσει» τη σιωπή του ο άνθρωπος που κάλεσε το τάγμα εφόδου

Θα καταθέσει αύριο αίτημα αποφυλάκισης και παράλληλα υπόμνημα με το οποίο θα περιγράφει όλα όσα έγιναν το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Έτοιμος να «σπάσει» τη σιωπή του είναι ένας ακόμη άνθρωπος-κλειδί.

Ο Γιάννης Άγγος, ο οποίος είχε ήδη κριθεί προφυλακιστέος και συμφώνα με το κατηγορητήριο ήταν αυτός που κάλεσε το τάγμα εφόδου της Νίκαιας λίγο πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, θα καταθέσει μέσω του δικηγόρου του, αύριο, Τετάρτη, αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησής του με όρους.

Το πρόσωπο-κλειδί αναμένεται να δώσει λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη τη μοιραία νύχτα.

Σήμερα, για τρεις ώρες ο Γιάννης Άγγος απολογήθηκε συμπληρωματικά και σύμφωνα με πληροφορίες το μόνο που αποτυπώθηκε εγγράφως ήταν το εξής: «Ήρθα ενώπιόν σας για να τονίσω ότι δεν έχω σχέση με την εγκληματική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής. Επιφυλάσσομαι να έρθω με περισσότερα προσωπικά στοιχεία μου».

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε απολογήθηκε το Σάββατο για τον κρίσιμο ρόλο που του αποδίδεται τη νύχτα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και έπειτα από απόφαση του ανακριτή πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Διαβάστε επίσης:

Την Πέμπτη ξανά ενώπιον των ανακριτών ο Γ. Ρουπακιάς

Ανοίγουν οι λογαριασμοί της Χρυσής Αυγής

Τι είπε στην απολογία του ο Γιώργος Ρουπακιάς

Στις φυλακές Μαλανδρίνου ο Γιώργος Ρουπακιάς

Τα τηλέφωνα «έδωσαν» τους πέντε που μίλησαν με τον Ρουπακιά