ΚΟΣΜΟΣ

Στη φυλακή για 18 μήνες η… εκρηκτική μητέρα που έτρεχε με 230 χλμ. (photos+video)

Στη φυλακή για 18 μήνες η… εκρηκτική μητέρα που έτρεχε με 230 χλμ. (photos+video)
mercedes-amg.com

Είχε στο πίσω κάθισμα το 3χρονο παιδί της

Η καταδιώξή της από την αστυνομία σε κεντρικό δρόμο στην Αυστραλία, είχε κάνει το γύρο του κόσμου τόσο στα δελτία ειδήσεων, όσο και στα social media, καθώς ήταν βγαλμένη από ταινία.

Οι Αρχές όταν σταμάτησαν την 28χρονη γυναίκα, εκτός από την σέξι εμφάνισή της, είδαν το σημαντικότερο όλων. Στο πίσω κάθισμα βρισκόταν ο 3χρονος γιος της και μάλιστα χωρίς ειδικό κάθισμα και ζώνη ασφαλείας.

Η ταχύτητα που καταγράφηκε από τα περιπολικά έφτασε τα 230 χλμ./ώρα και έτσι σε συνδυασμό με την άρνησή της να σταματήσει στο σήμα της τροχαίας, η Margarita Tomovska καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκισης.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πρόκειται για μια σέξι γυναίκα που δηλώνει influencer με το Instagram της να έχει χιλιάδες ακόλουθους και παράλληλα φαίνεται πως είναι και λάτρης της ταχύτητας. Δεν είναι τυχαίο πως η 28χρονη οδηγούσε μια Mercedes E63 S AMG και γι’ αυτό άμεσα της δόθηκε στο διαδίκτυο το ψευδώνυμο «Μερσεντομάνα» (Mercedes Mum).

Η μελαχρινή καλλονή δεν έδειξε σημάδια μεταμέλειας για την πράξη της και δεν έχει δικαίωμα να αιτηθεί αναστολή της ποινής της το πρώτο 9μηνο. Αυτό σημαίνει πως το πρώτο μισό θα είναι σίγουρα στη φυλακή.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Νεκρό 2χρονο κοριτσάκι από αδέσποτη σφαίρα

Καιρός: Στον... ορίζοντα η πρώτη ψυχρή εισβολή! Καρέ - καρέ τα δεδομένα μέχρι τις 5 Νοεμβρίου (vid)