ΚΟΣΜΟΣ

Επανεμφανίστηκε η θεία του Κιμ - Ήταν εξαφανισμένη για εξι χρόνια

Επανεμφανίστηκε η θεία του Κιμ - Ήταν εξαφανισμένη για εξι χρόνια

Επέστρεψε η θεία του αρχηγού της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, βάζοντας τέλος στις φήμες ότι εκτελέστηκε από τον ανιψιό της, όπως συνέβη και με τον σύζυγό της, Γιανγκ Σονγκ Τάεκ.

Τα κρατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας ανέφεραν ότι η Κιμ Κιονγκ Χούι, η μοναδική αδελφή του πατέρα του βορειοκορεάτη ηγέτη, συνόδευσε τον ίδιο σε ένα κονσέρτο το Σάββατο για την Πρωτοχρονιά.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα κρατικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν ότι η κ. Κιμ παρέμενε μαυροφορεμένη και καθόταν μαζί με τον ανιψιό της, τη σύζυγό του, την αδελφή του και άλλους κορυφαίους ηγέτες στην πρώτη σειρά σε μια λυρική σκηνή στην Πιονγκγιάνγκ.

Σύμφωνα με τους New York Times, η θεία του Κιμ είχε εξαφανιστεί εντελώς μετά την εκτέλεση του άνδρα της το 2013 και γι’ αυτό θεωρούσαν οι περισσότεροι ότι είχε εκτελεστεί όπως ο άνδρας της και όσοι τον ακολουθούσαν. Οι αρχές της χώρας πάντως το είχαν απορρίψει εξαρχής ισχυριζόμενες ότι είχε νοσηλευτεί για σοβαρούς λόγους υγείας.

Η θεία του Κιμ παραμένει ο πιο στενός δεσμός αίματος που έχει αυτή τη στιγμή με τον πατέρα του και τον παππού του. Και οι δύο κυβέρνησαν τη χώρα πριν από εκείνον.

Μέχρι να εκτελεστεί ο σύζυγός της, η κ. Κιμ ήταν το κυρίαρχο γυναικείο πρόσωπο της οικογένειας στην εξουσία από τότε που ιδρύθηκε, πριν από εβδομήντα χρόνια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Αθήνα: Αποκαλύψεις - σοκ για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν

Σχετικές ειδήσεις