ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Είπε πως θα την βοηθήσει και τη βίασε στο τρένο

Φρίκη: Είπε πως θα την βοηθήσει και τη βίασε στο τρένο

Σε έξι χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ένας 45χρονος που βίασε Βρετανίδα κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους με τρένο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην κομητεία του Kent στη Μεγάλη Βρετανία στις 8 Δεκεμβρίου του 2019. Η φρικιαστική ιστορία όμως επανήλθε στο προσκήνιο καθώς το δικαστήριο απεφάνθη για την ποινή του Timothy Davies την περασμένη Παρασκευή (7/2/20).

Θύμα και θύτης ήταν συνεπιβάτες σε τρένο που είχε ως προορισμό την πόλη Ramsgate. Η άτυχη γυναίκα κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία και ο θύτης προσφέρθηκε να τη βοηθήσει. Αρχικά αυτή έμοιαζε με μία ιδιαίτερα ευγενική κίνηση εκ μέρους του 45χρονου, εξελίχθηκε όμως σε εφιάλτη για την άτυχη γυναίκα.

Ο Timothy Davies -όπως κατέγραψαν και οι κάμερες ασφαλείας- άρχισε να αγγίζει με ανάρμοστο τρόπο το θύμα του, ενώ στη συνέχεια την οδήγησε στην τουαλέτα και κλείδωσε την πόρτα. Στη συνέχεια η γυναίκα βιάστηκε, ενώ έκανε εμετό.

Ακόμα ένα σοκαριστικό στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι την ώρα που γινόταν όλο αυτό, η σύζυγός του χτύπησε τρεις φορές την πόρτα της τουαλέτας, καθώς πλησίαζαν στον προορισμό τους. Ο 45χρονος μάλιστα απάντησε στη γυναίκα του ότι βοηθούσε το θύμα του που «δεν αισθανόταν καλά».

Όταν η άτυχη γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της, μετέφερε στην οικογένειά της τι συνέβη μέσα στο τρένο και αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Ο Timothy Davies συνελήφθη άμεσα και στη συνέχεια ανακρίθηκε. Ο 45χρονος, σύμφωνα με το kentlive.news, στην απολογία του υποστήριξε πως το σεξ ήταν συναινετικό και το θύμα «το ευχαριστήθηκε». Ωστόσο, το δικαστήριο φαίνεται πως δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του και καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης.

Από την πλευρά της, η άτυχη γυναίκα είπε ότι «έζησε έναν εφιάλτη» και πως αυτό που συνέβη θα αποτελεί για εκείνη «ένα μόνιμο τραύμα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις