ΚΟΣΜΟΣ

Batman: Οι πρώτες φωτογραφίες από Batmobile – Εντυπωσιάζει νέο όχημα του υπερήρωα (pics)

Batman: Οι πρώτες φωτογραφίες από Batmobile – Εντυπωσιάζει νέο όχημα του υπερήρωα (pics)

Εντυπωσιάζουν οι πρώτες εικόνες από το αυτοκίνητο του Batman

Το Batmobile στο πέρασμα του χρόνου αυτό έχει αλλάξει, έχει εκσυγχρονιστεί αλλά διατηρεί πάντα βασικές αρχές. Είναι μαύρο, τρομακτικό στην όψη, γρήγορο σαν World Rally Car και ανθεκτικό σαν τανκ.

Πάντα αποτελεί θέμα συζήτησης μεταξύ των θαυμαστών της ταινίας. Το TMZ παρουσίασε τις πρώτες φωτογραφίες από το όχημα θρύλο. Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή πλέον τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Δείτε στην gallery το εντυπωσιακό Batmobile:

Εντυπωσιάζει η στολή του υπερήρωα

Επιβλητικός φαίνεται ο νέος «Batman», αν κρίνει κανείς από το διάρκειας 55 δευτερολέπτων teaser που κυκλοφόρησε ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς αλλά και τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην οποία μάλιστα μπορεί να δει κανείς και τη νέα στολή του υπερήρωα.

Δείτε στην gallery τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Το teaser

Στο σύντομο teaser βλέπουμε για πρώτη φορά τον Ρόμπερτ Πάτινσον στη στολή του υπερήρωα, όπως επίσης τη βλοσυρή αισθητική που επιλέγει ο διευθυντής φωτογραφίας Γκρεγκ Φρέιζερ και η οποία συμπληρώνεται από την πρωτότυπη μουσική του Μάικλ Γκιατσίνο.

Χωρίς να είναι ακόμα γνωστή η υπόθεση του «Batman» δια χειρός Ριβς, είναι γνωστό πως η Ζόι Κράβιτς ενσαρκώνει την Catwoman, ο Πολ Ντάνο κρατά το ρόλο του Riddler ενώ ο Κόλιν Φάρελ υποδύεται τον Πιγκουίνο. Ακόμα, τον Άλφρεντ ερμηνεύει ο Άντι Σέρκις και τον εισαγγελέα της Γκόθαμ Σίτι ο Πίτερ Σάρσγκαρντ.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2021.

Δείτε στην gallery τον νέο Μπατμαν:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

MEGA: Ξεκίνησε να εκπέμπει - Πώς θα το βρείτε στην τηλεόρασή σας (pics)

Σχετικές ειδήσεις