ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός – Δέος: Ο Πάπας μόνος του σε κήρυγμα στο Βατικανό

Κορονοϊός – Δέος: Ο Πάπας μόνος του σε κήρυγμα στο Βατικανό

ΚορονοϊόςΣυγκλονίζουν – σε μια δύσκολη περίοδο για την ανθρωπότητα - οι εικόνες του Πάπα να προσκυνά τον Εσταυρωμένο, στην άδεια εκκλησία του Αγίου Πέτρου.

Ο Πάπας ζήτησε από τον Θεό να σταματήσει την τρομερή δοκιμασία που περνά η ανθρωπότητα. Τη δοκιμασία στην οποία την υποβάλει ο φονικός κορονοϊός, με τα κρούσματα να ξεπερνούν τις 650.000 παγκοσμίως και την Ιταλία και την Ισπανία να είναι οι χώρες που θρηνούν τους περισσότερους νεκρούς.

Ο Φραγκίσκος απευθύνθηκε για πρώτη φορά στον λαό από την Πλατεία του Αγίου Πέτρου χωρίς να έχει ενώπιόν του ούτε έναν πιστό.

Δείτε την gallery:

Ο πάπας δεν έχει προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό, ανακοίνωσε η Αγία Έδρα

Το Βατικανό έκανε γνωστό απόψε ότι από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν όσοι κατοικούν στον ίδιο ξενώνα με τον πάπα Φραγκίσκο διαπιστώθηκε ότι ο 83χρονος ποντίφικας και οι στενοί συνεργάτες του δεν έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Συνολικά εξετάστηκαν 170 άνθρωποι και έξι βρέθηκαν θετικοί στην ασθένεια Covid-19, μεταξύ των οποίων και ένας που ζει στον ξενώνα Σάντα Μάρτα.

«Επιβεβαιώνω ότι ούτε ο Άγιος Πατέρας ούτε οι στενότεροι συνεργάτες του περιλαμβάνονται» στα κρούσματα, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Βατικανού Ματέο Μπρούνι σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Μήπως έχεις μολυνθεί και δεν το ξέρεις; - Αυτά είναι τα 7 σημάδια

Κορονοϊός: «Κολλάει» από τα κουνούπια ή όχι; - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Κορονοϊός: Απίστευτες εικόνες στον ουρανό - Δείτε τι καταγράφουν τα ραντάρ (pics)

Σχετικές ειδήσεις