ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες της βασίλισσας Ελισάβετ - Τι έχει αλλάξει στην εμφάνισή της (pics)

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες της βασίλισσας Ελισάβετ - Τι έχει αλλάξει στην εμφάνισή της (pics)

Αδημοσίευτες  φωτογραφίες της βασίλισσας Ελισάβετ από το Royal Windsor Horse Show το 1982 φιλοξενεί η βρετανική Daily Mail με αφορμή την ημέρα που θα ξεκινούσε  το αγαπημένο ετήσιο ιππικό γεγονός της Βασίλισσας

Σύμφωνα με την εφημερίδα φέτος είναι η τρίτη φορά στην ιστορία που ακυρώθηκε το πενταήμερο σόου, το οποίο ξεκίνησε το 1943 και λαμβάνει χώρα σε μικρή απόσταση από το κάστρο του Windsor.

Φέτος, το event είχε προγραμματιστεί από τις 13 - 17 Μαΐου αλλά ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορανοϊού. Αντ 'αυτού θα προβληθεί μια μορφή εικονικής αναπαράστασης στον ιστότοπο του Royal Windsor Horse Show.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail τραβήχτηκαν πριν από 38 χρόνια και δείχνουν την Βασίλισσα να απολαμβάνει την εκδήλωση με τον Πρίγκιπα Φίλιππο και τον νεαρό Πρίγκιπα Έντουαρντ.

Δείτε την gallery:

Ελισάβετ: Οι στερήσεις λόγω καραντίνας – Πώς ζει στο παλάτι

Μπορεί να έχει περάσει πολλές κρίσεις όπως τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά έχουν περάσει δεκαετίες από τότε. Ο λόγος για την βασίλισσα Ελισάβετ που βρίσκεται εδώ και εβδομάδες σε αυστηρή καραντίνα στο κάστρο του Windsor.

Eγκλωβισμένη στα διαμερίσματά της μαζί με το σύζυγο της Φίλιππο, και ανησυχεί έντονα για την πορεία της πανδημίας και φυσικά της χώρας της.

Η ίδια περνάει δύσκολα μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, το προσωπικό της με το ζόρι φτάνουν τους... 20 (!) ενώ η ίδια έχει απαρνηθεί το αγαπημένο της χόμπι, που είναι η ιππασία.

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας η Ελισάβετ... διαβάζει μανιωδώς εφημερίδες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η καμπύλη θανάτων και κρουσμάτων - Ποιες περιοχές της Ελλάδας δεν έχει «πληγώσει» ο κορονοϊός

Σχετικές ειδήσεις