ΚΟΣΜΟΣ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις: Ο αστυνομικός - δολοφόνος του Τζορτζ Φλόιντ είχε σηκώσει όπλο σε ανήλικους

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις: Ο αστυνομικός - δολοφόνος του Τζορτζ Φλόιντ είχε σηκώσει όπλο σε ανήλικους

Ανατριχίλα προκαλούν όσα έρχονται μέρα με την ημέρα στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την περιστατικά βίας με πρωταγωνιστή τον αστυνομικό – δολοφόνο του Τζορτζ Φλόιντ.

Τουλάχιστόν 18 καταγγελίες έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια εις βάρος του αστυνομικού – δολοφόνου του Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η εκπομπή «New Day» του CNN μια από αυτές ήταν από τον Kristofer Bergh το 2013 όταν ήταν μόλις 17 ετών. Ο Bergh είπε ότι ο Ντέρεκ Τσόβιν τον σημάδεψε με το όπλο του ενώ έπαιζαν με τους φίλους του με ψεύτικα όπλα – παιχνίδια που αποκαλούνται Nerf επιστρέφοντας από το σχολείο.

Δείτε το video:

«Μου έλεγαν να επιστρέψω στο αυτοκίνητο. Να σηκώσω τα χέρια μου ψηλά. Και φυσικά υπάκουσα. Έριξα τις τσάντες μου στο έδαφος και σήκωσα τα χέρια μου ψηλά και σιγά σιγά κατευθύνθηκα προς το αυτοκίνητο προσπαθώντας να μην φανεί ότι κάνω απότομες κινήσεις. Τότε, πλησίασαν το αυτοκίνητο. Ακόμα είχαν τα όπλα τους τραβηγμένα και ρώτησαν ποιος έριξε με το Nerf».

«Εκείνη την στιγμή οι ίδιοι ομολόγησαν ότι γνώριζαν πως το όπλο ήταν παιχνίδι, ότι ήταν ψεύτικο και όχι κάτι σοβαρό. Και όμως έβγαλαν όπλα».

Η αστυνομία είπε στην μητέρα του Bergh ότι τα παιδιά προσπάθησαν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς οι οποίοι ούτε καταδίωξη έκανε ούτε τίποτα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Έκανε το λάθος η «μαυροφορεμένη» - Ραγδαίες εξελίξεις

Σχετικές ειδήσεις