ΚΟΣΜΟΣ

Naya Rivera: Η τραγική σύμπτωση που ραγίζει καρδιές - Δύο θάνατοι την ίδια ημέρα

Naya Rivera: Η τραγική σύμπτωση που ραγίζει καρδιές - Δύο θάνατοι την ίδια ημέρα
ASSOCIATED PRESS

Γιατί η 13η Ιουλίου αποτελεί τραγική ημέρα για το "Glee".

Πέντε ημέρες αναζητούσαν οι Αρχές τη Naya Rivera.

Η ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τη δημοφιλή σειρά "Glee" χάθηκε σε λίμνη της Καλιφόρνια όπου είχε πάει να κολυμπήσει με τον μικρό γιο της.

Κι ενώ ο τετράχρονος Josey βρέθηκε ασφαλής μέσα στη βάρκα που είχε νοικιάσει η Rivera για τη βόλτα τους, τα ίχνη της 33χρονης αγνοούνταν μέχρι χθες, Δευτέρα, όταν και το πτώμα της εντοπίστηκε στη λίμνη Piru.

Τραγική σύμπτωση... Η Rivera εντοπίστηκε νεκρή στις 13 Ιουλίου, την ίδια ημέρα που είχε βρεθεί νεκρός, πριν από επτά χρόνια, ο συμπρωταγωνιστής της στο "Glee", Cory Monteith.

Τότε, το καστ της σειράς είχε συγκλονιστεί από τον θάνατο του 31χρονου Monteith, ο οποίος έχασε τη ζώη του εξαιτίας ενός θανατηφόρου «κοκτέιλ» ηρωίνης και αλκοόλ.

Επτά χρόνια μετά, οι ίδιοι άνθρωποι αλλά και γενικότερα το Χόλιγουντ δεν μπορεί να πιστέψει τη νέα τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένεια του "Glee", με το θάνατο της Rivera.

Η Lea Michele, πρωταγωνίστρια της σειράς και αγαπημένη του Monteith, όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, τίμησε τη μνήμη και των δύο, με μια ανάρτησή της στο Instagram.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί την ανάρτηση της Michele καθώς και εικόνες από το σημείο όπου χάθηκε η άτυχη ηθοποιός:

Έδωσε τις τελευταίες της δυνάμεις για να σώσει τον γιο της

Με τις τελευταίες της δυνάμεις φαίνεται ότι έσωσε τον 4χρονο γιο της η Νάγια Ριβέρα, η 33χρονη ηθοποιός του Glee που εντοπίστηκε νεκρή την Δευτέρα στη λίμνη Πιρού μετά από αρκετές ημέρες ερευνών.

Οι Αρχές είχαν ισχυριστεί την περασμένη εβδομάδα πως εικάζουν ότι η Ριβέρα πνίγηκε, αφού ενοικίασε μια βάρκα στη λίμνη Πίρου, κοντά στο Λος Άντζελες μαζί με τον τετράχρονο γιο της Τζόσεϊ, ο οποίος βρέθηκε σώος και αβλαβής φορώντας το σωσίβιό του. Η εκδοχή αυτή τελικά επαληθεύτηκε.

Ο σερίφης της κομητείας Ventura Bill Ayub ανακοίνωσε τα τραγικά νέα σε συνέντευξη τύπου το απόγευμα της Δευτέρας (13/07).

Ωστόσο, προέκυψε επίσης ότι ένα από τα τελευταία πράγματα που έκανε πριν πεθάνει ήταν να βεβαιωθεί ότι το τετράχρονο αγόρι της Josey επέζησε.

«Πιστεύουμε ότι συγκέντρωσε αρκετή ενέργεια για να βάλει στο σκάφος τον γιο της, αλλά δεν κατάφερε να μπει και η ίδια», δήλωσε ο σερίφης του Ventura County, William Ayub.

Δείτε φωτογραφίες της στη Gallery:

Το Σάββατο ο πρώην σύζυγος της Ριβέρα, ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ καθώς και ο πατέρας της, Τζορτζ Ριβέρα, έπεσαν με τα ρούχα στα θολά νερά της λίμνης ενώ η μητέρα της, Γιολάντα, γονάτισε με τα χέρια ανοιχτά μπροστά στη λίμνη σε μια κίνηση απελπισίας για την τύχη της κόρης της.

Η Νάγια Ριβέρα, γνωστή στο κοινό από το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Glee, σύμφωνα με τις Αρχές της Καλιφόρνια πνίγηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Στη λίμνη Πιρού έχουν καταγραφεί πολλοί θάνατοι από πνιγμό, καθώς παρατηρούνται δυνατά ρεύματα, στρόβιλοι νερού και ξαφνικοί άνεμοι, γεγονός που έχει κάνει τις τοπικές αρχές να συνιστούν στους εκδρομείς προσοχή και πάντα τη χρήση σωσίβιου.

Τα περισσότερα θύματα από πνιγμό ήταν μη πεπειραμένοι κολυμβητές που δεν φορούσαν σωσίβιο και υπερεκτίμησαν τις ικανότητές τους, κολυμπώντας σε επικίνδυνες περιοχές της λίμνης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΟΑΕΔ - Google: Από σήμερα το νέο πρόγραμμα για 3.000 ανέργους - Θα λάβουν 550 ευρώ