ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός - Η σπαρακτική ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον

Κορονοϊός - Η σπαρακτική ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον
Associated Press

Οργισμένη με όσους δεν ακούν τις προειδοποιήσεις για τον κορονοϊό είναι η Τζένιφερ Άνιστον και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Μάλιστα, η πασίγνωστη ηθοποιός στην τελευταία της ανάρτηση στα social media δείχνει έναν φίλος που βρίσκεται σε καταστολή λόγω της Covid-19 και για ακόμα μια φορά καλεί τον κόσμο τουλάχιστον να φοράει μάσκα για να προστατευθεί από τον φονικό ιό.

«Αυτός είναι ο φίλος μας ο Κέβιν. Απόλυτα υγιής χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Αυτός είναι ο κορονοϊός. Αυτό είναι αληθινό» έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον συνοδεύοντας την συγκλονιστική φωτογραφία του φίλου της στο νοσοκομείο.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή της:

Τόσο η Τζένιφερ Άνιστον όσο και η καλή της φίλη Κόρτνεϊ Κοξ προσπαθούν με κάθε τρόπο να στείλουν μηνύματα στους συμπατριώτες τους για τον κορονοϊό.

«Σκεφτείτε αυτούς που έχουν ήδη υποφέρει από τον φοβερό αυτό ιό. Κάντε το για την οικογένειά σας αλλά κυρίως για τους εαυτούς σας. Ο κορονοϊός προσβάλλει κάθε ηλικία», έγραψε ακόμα.

Και κατέληξε με ένα υστερόγραφο: «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στις αρχές Απριλίου. Ευτυχώς έχει σχεδόν αναρρώσει. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σύνοδος Κορυφής: Παραμένει το αδιέξοδο στις τεταμένες συνομιλίες για το Ταμείο Ανάκαμψης