ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Έβαλε μητέρα και κόρη να σκάψουν τους τάφους τους πριν να τις δολοφονήσει

Φρίκη: Έβαλε μητέρα και κόρη να σκάψουν τους τάφους τους πριν να τις δολοφονήσει

Μπροστά σε μια αδιανόητη διπλή δολοφονία βρίσκονται οι αρχές της Βραζιλίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν βρέθηκαν νεκρές η 34χρονη Cristiane Arena και η θετή της κόρη ηλικίας εννέα ετών.

Μητέρα και κόρη ήταν αγνοούμενες από τον περασμένο Νοέμβριο και βρέθηκαν νεκρές στην πίσω αυλή του σπιτιού τους στην περιοχή Pompeia στο Sao Paulo.

Η άλλη κόρη της 34χρονης κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι δράστης της διπλής δολοφονίας ήταν ο ψυχολόγος στο επάγγελμα σύντροφος της γυναίκας, Fabrício Buim Arena Belinato.

Οι αστυνομικοί είχαν ανακρίνει, μάλιστα, τον ψυχολόγο τον περασμένο Νοέμβριο αλλά τον άφησαν ελεύθερο καθώς δεν προέκυψε κάτι ύποπτο σε βάρος του.

Μετά την μακάβρια ανακάλυψη, όμως, στις 2 Φεβρουαρίου ο ψυχολόγος αγνοείται.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η 34χρονη είχε δολοφονηθεί με μαχαίρι ενώ η 9χρονη κόρη της έχασε τη ζωή της από χτύπημα στο κεφάλι.

Γείτονες της οικογένειας κατήγγειλαν ότι ο Belinato δεν επέτρεπε στην κόρη του να φύγει από το σπίτι και η γενικότερη συμπεριφορά του ήταν αυταρχική.

Η βραζιλιάνικη εφημερίδα Globo μετέδωσε την πληροφορία ότι οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει την 16χρονη κόρη της 34χρονης για συμμετοχή στη διπλή δολοφονία.

Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι ο Belinato μπορεί να είχε ερωτική σχέση με την 16χρονη.

Περισσότερες υποψίες γεννά το γεγονός ότι η 16χρονη αρχικά είπε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα της με την μικρότερη αδελφή της είχαν φύγει για να συναντήσουν ένα νέο φίλο της μητέρας της.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τέλος ότι ο Belinato είχε «βάλει χέρι» στον τραπεζικό λογαριασμό της 34χρονης έχοντας ως στόχο τα επιδόματα ανεργίας που είχε λάβει αφού έχασε τη δουλειά της.

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία συνεχίζεται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Η Αττική στη δίνη του 3ου κύματος - Κίνδυνος για «ασφυξία» στα νοσοκομεία της Αθήνας