ΚΟΣΜΟΣ

Μπράντ Πιτ: Συντετριμμένος και αποξενωμένος από τα παιδιά-Μαίνεται η διαμάχη με την Αντζελίνα

Μπράντ Πιτ: Συντετριμμένος και αποξενωμένος από τα παιδιά-Μαίνεται η διαμάχη με την Αντζελίνα

Το άδοξο τέλος στο λαμπερό λαβ στόρι του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί «παίζεται» εδώ και καιρό στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ. Πίσω από τις κάμερες και τα φώτα, το διασημότερο ζευγάρι του Χόλιγουντ βιώνει ένα δύσκολο διαζύγιο, με αλληλοκατηγορίες, εντάσεις και φήμες που «τραβάνε το σχοινί».

Μετά την είδηση ότι η πρώην αγαπημένη του κατηγορεί τον Mπραντ Πιτ για ενδοοικογενειακή βία, η κατάθεση του μεγαλύτερου γιου τους Mάντοξ, φαίνεται πως έχει καταρρακώσει τον 57χρονο αστέρα του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα στον αμερικανικό Τύπο o 19χρονος Mάντοξ επιθυμεί να αλλάξει νομικά το επώνυμό του, ώστε να αφαιρέσει το τμήμα που τον συνδέει με τον πατέρα του, μια απόφαση πάντως που «δεν υποστηρίζει η μητέρα του».

«Έχει ήδη σταματήσει να χρησιμοποιεί το Πιτ ως επώνυμό του σε έγγραφα που δεν είναι νόμιμα και αντ 'αυτού χρησιμοποιεί το Τζολί», δήλωσε πηγή στο US Weekly.

Σημείο αιχμής ένα περιστατικό έντασης που φέρεται να είχε ξεσπάσει το 2016 στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας ανάμεσα στον Μπραντ Πίτ και το Μάντοξ. Αυτό φέρεται να ήταν και η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τη Τζολί και την έκανε να προχωρήσει στο διαζύγιο.

Βαθιά πληγωμένος και αποξενωμένος απο την οικογένεια ο Μπραντ Πιτ


Η Daily Mail γράφει ότι μετά από όλα αυτά ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αισθάνεται βαθιά πληγωμένος. «Υπάρχουν πολλά άλυτα θέματα και συναισθήματα πικρίας και έντασης μετά τη διάλυση του γάμου τους» όπως αποκάλυψε ανώνυμη πηγή στή βρετανική ταμπλόιντ


«Ανέλαβε την ευθύνη για τις ενέργειές του και έλυσε τα προηγούμενα ζητήματα του. Σταμάτησε να πίνει» πρόσθεσε η πηγή. «Ο γάμος τους ήταν πολύ παθιασμένος και τοξικός μερικές φορές και - όπως όλα τα ζευγάρια - είχαν διαμάχες, μοιράστηκαν όμως και πολλές καλές στιγμές μαζί.

Ο Πιτ έχει μιλήσει δημόσια για τα προβλήματά του με το ποτό και τα ναρκωτικά όταν ήταν μαζί », πρόσθεσε. Ο ηθοποιός του «Seven», των «Δώδεκα Πιθήκων» και του «Fight Club» δεν συνελήφθη ούτε κατηγορήθηκε για αδικήματα κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ούτε ερευνήθηκε ποτέ από την αστυνομία.

Το FBI είχε στοχοποιήσει τον ηθοποιό μετά το διαζύγιο

Αμέσως μετά την αίτηση διαζυγίου το 2016 αποκαλύφθηκε ότι ο Μπραντ ερευνήθηκε από το FBI και την Πρόνοια του Λος Άντζελες μετά από καταγγελίες ότι «είχε ασκήσει λεκτική και σωματική βία» ενάντια στα παιδιά σε μία μετακίνηση με το ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας.

Οι αρχές απάλλαξαν τον Πιτ από σχεδόν αμέσως, σύμφωνα με πηγή του US Weekly. «Η υπόθεση παρέμεινε ανοιχτή για προληπτικούς λόγους, επειδή η υπηρεσία έλαβε το ζήτημα εξαιρετικά σοβαρά και στα σχεδόν δύο χρόνια εποπτευόμενων επισκέψεων δεν υπήρξε ούτε ένα περιστατικό που να προκάλεσε ανησυχία», ανέφερε η ίδια πηγή.

Η Αντζελίνα θέλει να κερδίσει τη δίκη και την επιμέλεια πάση θυσία


Ο Μπραντ Πίτ δεν έχει κατηγορήσει ποτέ την Αντζελίνα και το περιβάλλον του θεωρεί ότι οι επιθέσεις της εναντίον του είναι καλά υπολογισμένες με σκοπό να επηρεάσει την κοινή γνώμη αλλά και τις δικαστικές αρχές, εν όψει της ολοκλήρωσης της πολύκροτης δίκης. «Ο Μπραντ αισθάνεται ότι απομονώνεται ολοένα και πιο πολύ από τα παιδιά του και είναι συντετριμμένος από αυτή την εξέλιξη».

«Τα τελευταία 4,5 χρόνια υπήρξαν αρκετοί ισχυρισμοί από την Αντζελίνα, που εξετάστηκαν αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν. Η Αντζελίνα έχει χρησιμοποιήσει τα παιδιά για να πληγώσει τον Μπραντ στο παρελθόν και αυτή είναι άλλη μία τέτοια συμπεριφορά», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του Πιτ, συμπληρώνοντας ότι με τα έγγραφα αυτά η Τζολί ήθελε να πληγώσει τον πρώην σύζυγό της» λένε πηγές από την πλευρά του ηθοποιού.

Το ζευγάρι έχει 6 παιδιά, τον 19χρονο Μάντοξ, την 16χρονη Ζαχάρα, τον 17χρονο Παξ, την 14χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν,12 ετών και στη δίκη θα συζητηθεί η επιμέλεια καθώς και οικονομικές διευθετήσεις, με τα παιδιά να εμφανίζονται επίσης ως μάρτυρες εάν τους δοθεί άδεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»: Η εφιαλτική εφημερία και η φωτογραφία με τα ασθενοφόρα που σόκαρε