ΚΟΣΜΟΣ

Μπόρις Τζόνσον: Υποδέχθηκε στη Ντάουνιγκ Στριτ τη σύζυγό του και τη νεογέννητη κόρη τους

O Mπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι
O Mπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι
ΑP

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον υποδέχθηκε χθες τη σύζυγό του Κάρι και τη νεογέννητο κόρη τους που πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο του Λονδίνου.

Η Κάρι Τζόνσον με τη νεογέννητη κόρη της επέστρεψαν στην Ντάουνινγκ Στριτ. Η σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο University College του Λονδίνου τη Δευτέρα. Η μικρή που χαίρει άκρας υγείας είναι το δεύτερο παιδί του ζεύγους και το έβδομο παιδί του ηγέτη των Τόρις.

Οι Τζόνσον ανακοίνωσαν τη γέννηση ενός «υγιέστατου κοριτσιού» την Πέμπτη, με τον πρωθυπουργό να είναι παρών σύμφωνα με πληροφορίες καθ' όλη τη διάρκεια της γέννας. Εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε «Τόσο η μητέρα όσο και η κόρη είναι πολύ καλά. Το ζευγάρι θα ήθελε να ευχαριστήσει την εξαιρετική ομάδα της μαιευτικής κλινικής του NHS για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξή τους».

Η πρώτη φωτογραφία της Κάρι Τζόνσον μετά τη γέννηση της κόρης τηςDaily Mail

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περίμενε το δεύτερο παιδί του στο τέλος Ιουλίου, με την 33χρονη περιβαλλοντολόγο να έχει μιλήσει δημόσια νωρίτερα για μία αποβολή που είχε βιώσει. Η γέννηση της αδερφής του Wilfred σημειώθηκε, καθώς ο Βρετανός πρωθυπουργός ανακοίνωνε ότι θα «επέστρεφε» τη χώρα στους περιορισμούς του λεγόμενου «Σχεδίου Β», όπως είναι οι υποχρεωτικές μάσκες προσώπου και οι εντολές για εργασία από το σπίτι, σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει την εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον.

Εκτός από την οργή των Τόρις για τα τελευταία περιοριστικά μέτρα, ο Τζόνσον δέχεται επίσης πυρά για μια σειρά σκανδάλων, όπως είναι τα πάρτι που φέρεται να διεξάγονταν στη Ντάουνιγκ Στριτ εν μέσω των lockdown. Η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε ότι ο Τζόνσον σκόπευε να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά του τις επόμενες ημέρες, αν και φαίνεται απίθανο να λάβει εκτεταμένη άδεια πατρότητας.

«Ο πρωθυπουργός έχει έναν μοναδικό ρόλο και αυτή είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για τη χώρα, και ο πρωθυπουργός θα συνεχίσει να ηγείται, όπως θα περίμενε το κοινό, εξασφαλίζοντας χρόνο για την οικογένειά του».

Ο ηγέτης των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ έστειλε τα συγχαρητήριά του στο ζευγάρι για τον ερχομό του μωρού του και πρόσθεσε: «Εύχομαι στην οικογένειά σας υγεία και ευτυχία».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας μετά από μάχη με τον κορονοϊό

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κοπέλες έβγαλαν στη δημοσιότητα μηνύματα που φέρεται να τους έστελνε

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η ανάρτηση του Κιούση μετά τις αποκαλύψεις για το μέλος των Ράδιο Αρβύλα

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το σχόλιό του για τον Αντώνη Κανάκη