ΚΟΣΜΟΣ

Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου που απείλησε τη Βασίλισσα Ελισάβετ: «Κάτι πάει στραβά με τον γιο μου»

Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου που απείλησε τη Βασίλισσα Ελισάβετ: «Κάτι πάει στραβά με τον γιο μου»

Σοκ έχει προκληθεί στη Μεγάλη Βρετανία με το βίντεο που δημοσίευσε 19χρονος και στο οποίο απειλούσε να δολοφονήσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ - Έχει οδηγηθεί στη ψυχιατρική κλινική - Τι λέει ο πατέρας του μετά τη σύλληψή του

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η ανάρτηση ενός 19χρονου, στην οποία ακούγεται να λέει πως θέλει να σκοτώσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ, κρατώντας στο χέρι μία βαλλίστρα. Μάλιστα, λίγα 24ωρα πριν είχε προσπαθήσει να εισβάλει στο κάστρο του Ουίνδσορ κι ενώ η Βασίλισσα βρισκόταν μέσα.

Ο πατέρας του νεαρού που θέλει να πάρει εκδίκηση για τη «Σφαγή του Τζαλιανγουάλα Μπαγκ» στην Ινδία το 1919 σκοτώνοντας την 95χρονη μονάρχη, άνοιξε την καρδιά του στον Βρετανικό Τύπο μιλώντας για τον γιο του.

«Κάτι πήγε τρομερά λάθος με τον γιο μας και προσπαθούμε να καταλάβουμε τι», υποστηρίζει ο πατέρας του 19χρονου που συνελήφθη όταν επιχείρησε να εισβάλει στο Κάστρο του Ουίνδσορ. «Δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του, αλλά προσπαθούμε να του εξασφαλίσουμε τη βοήθεια που έχει ανάγκη. Περνάμε και εμείς μία πολύ δύσκολη κατάσταση και θέλουμε να βρούμε λύση για το πρόβλημά μας», είπε ο asbir Singh Chail στη Daily Mail.

«Θα προσπαθήσω να σκοτώσω τη βασίλισσα Ελισάβετ»

Στο εν λόγω βίντεο ο 19χρονος κρατάει μια βαλλίστρα με την οποία φέρεται να σχεδίαζε να δολοφονήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ο Jaswant Singh Chail όπως είναι το όνομα του 19χρονου είχε αναρτήσει το βίντεο στο Snapchat λίγο μετά τις 8 το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου, 24 λεπτά πριν συλληφθεί από τους αστυνομικούς για την εισβολή στο παλάτι.

Ο 19χρονος χρησιμοποίησε στο βίντεο ένα φίλτρο για να αλλοιώσει τη φωνή του ενώ φορούσε μια κουκούλα και μια μάσκα αντλώντας έμπνευση από το Star Wars.

«Ζητώ συγγνώμη για ό,τι έχω κάνει και γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω. Θα προσπαθήσω να δολοφονήσω την βασίλισσα Ελισάβετ. Πρόκειται για μια εκδίκηση για όλους όσοι σκοτώθηκαν, εξευτελίστηκαν και έπεσαν θύμα διάκρισης λόγω της καταγωγής τους. Είμαι ένας Ινδός σιχ. Το όνομά μου είναι ήταν Jaswant Singh Chail, το όνομά μου είναι Darth Jones» ακούγεται να λέει ο 19χρονος.

Παράλληλα ο 19χρονος έστειλε και δεύτερο μήνυμα στο Snapchat λέγοντας «ζητώ συγγνώμη σε όλους όσους αδίκησα ή είπα ψέματα. Αν έχετε λάβει αυτό το μήνυμα τότε ο θάνατός μου είναι κοντά. Παρακαλώ μοιραστείτε το μήνυμα με όποιον μπορείτε και στείλτε το σε όσους ενδιαφέρονται».

Ο 19χρονος έχει συλληφθεί βάσει των διατάξεων του Mental Health Act με τους αστυνομικούς της Σκότλαντ Γιάρντ να εξετάζουν το βίντεο επιβεβαιώνοντας ότι στην κατοχή του την ώρα της σύλληψης βρέθηκε μια βαλλίστρα ενώ για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι ο νεαρός είχε διατυπώσει απειλές στο παρελθόν κατά της βασιλικής οικογένειας.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Περιστέρι: Νεκρό παιδί 3 ετών - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Χαμός στον αέρα με Μαλέσκου και Χαλκιά: «Για σένα κούκλα μου», «το όνομά μου είναι Ιωάννα»

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες - Πού και πότε θα χτυπήσουν

Πάτρα: «Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό», είπε ο 42χρονος λίγες ώρες πριν από το μοιραίο τροχαίο

Survivor 5: Η πρεμιέρα είχε δάκρυα, τραυματισμούς και ένα μεγάλο ζευγάρι με το «καλημέρα»