ΚΟΣΜΟΣ

Η Μαρία Ολυμπία, εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου το νέο πρόσωπο του οίκου Louis Vuitton

Η Μαρία Ολυμπία, εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου το νέο πρόσωπο του οίκου Louis Vuitton
Η Μαρία Ολυμπία.
twitter

Η Mαρία Ολυμπία, κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλύξμπουργκ είναι το νέο πρόσωπο της παγκόσμιας μόδας - Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου συμμετέχει στη νέα καμπάνια του διάσημου οίκου Louis Vuitton για τις νέες του τσάντες 

H Μαρία Ολυμπία είναι ξεκάθαρα ένα κορίτσι της μόδας. Έχει περπατήσει σε catwalks, έχει πρωταγωνιστήσει σε luxury καμπάνιες και έχει φωτογραφηθεί για κορυφαία περιοδικά μόδας

Αυτή την φορά η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου Louis Vuitton για τη νέα σειρά στις τσάντες, Capucines.

Η οποία γυρίστηκε στο Λονδίνο, φόρεσε μεταξύ άλλων ένα ροζ σύνολο και περπάτησε στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας με τις τσάντες της Louis Vuitton.

Να σημειωθεί ότι η πανέμορφη Μαρία Ολυμπία που ασχολείται με τη μόδα έχει κληρονομήσει την αγάπη αυτή από την μητέρα της αφού η γκαρνταρόμπα της δεν ήταν μια συνηθισμένη γκαρνταρόμπα, αφού η ίδια μαζί με τις δύο αδερφές της Πία και Αλεξάνδρα, υπήρξε μία από τις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες της δεκαετίας του '90.

Οι τρεις αδελφές, οι οποίες ήταν γνωστές ως οι αδελφές Μίλερ, είναι κόρες του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Robert Miller, γνωστού ως "Duty Free King" ο οποίος δημιούργησε τον πρώτο αφορολόγητο προορισμό αγορών στο Χονγκ Κονγκ το 1960. Στη συνέχεια, όλες τους βρήκαν συζύγους υψηλού κύρους - ενώ δύο από αυτές απέκτησαν βασιλικούς τίτλους.

Η Πία παντρεύτηκε τον Christopher Getty, εγγονό του μεγιστάνα του πετρελαίου Jean Paul Getty, η Αλεξάνδρα παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Alexandre von Furstenberg, γιο της σχεδιάστριας μόδας Diane von Furstenberg και του πρίγκιπα Egon von Furstenberg. Όσο για την Μαρί Σαντάλ όλοι γνωρίζουμε ότι παντρεύτηκε τον γιο του τέως βασιλιά της Ελλάδας Πάυλο, και στον γάμο τους παραβρέθηκε σχεδόν όλη η βρετανική βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης της βασίλισσας.

Η Ολυμπία και οι πρώτες της ξαδέρφες, η κόρη της Πία, Ιζαμπέλ Γκέτι και η κόρη της Αλεξάνδρας, Ταλίτα φον Φίρστενμπεργκ, συνεχίζουν την παράδοση των μητέρων τους.