ΚΟΣΜΟΣ

Ημερολόγιο Pirelli 2023: Τα σούπερ μόντελ στις δεκαετίας έγιναν οι μούσες της Emma Summerton

Ημερολόγιο Pirelli 2023: Τα σούπερ μόντελ στις δεκαετίας έγιναν οι μούσες της Emma Summerton
Έτοιμο το ημερολόγιο της Pirelli.
Pirelli

Πέρασαν σχεδόν 50 χρόνια από τότε που η Pirelli άρχισε να πουλά τα διάσημα ημερολόγια της.

Φωτογραφίες μερικών από τα κορυφαία μοντέλα του κόσμου, που τράβηξε η Αυστραλή φωτογράφος Emma Summerton παρουσιάζει η φετινή έκδοση του ημερολογίου της Pirelli.

Η έκδοση του 2023 περιλαμβάνει εικόνες της Cara Delevingne, της Emily Ratajkowski, της Ashley Graham, της Bella Hadid, της Karlie Kloss, της Adut Akech, της Lila Moss, της Adwoa Aboah, της Lauren Wasser, της He Cong, της Precious Lee, της Sasha Pivovarova και της Guinevere Wilyakins.

Δείτε την gallery:

Η Summerton το έχει ονομάσει Love Letters to the Muse. Η ιδέα του ημερολογίου είναι αυτές οι ίδιες μούσες, «φανταστικοί και αρχετυπικοί χαρακτήρες που ενέπνευσαν τη φωτογράφο σε όλη της τη ζωή», δήλωσε η Pirelli, η ιταλική εταιρεία ελαστικών. Οι φιγούρες που παρουσιάζονται ποικίλλουν από τη μητέρα της Summerton έως «τραγουδίστριες, ηθοποιούς, καλλιτέχνες, ακτιβίστριες, ζωγράφους και πολλές άλλες γυναίκες».

Οι φωτογραφίες του ημερολογίου με αριθμό 49, που θα παρουσιαστεί επίσημα τον Νοέμβριο, απαθανατίστηκαν σε τρεις ημέρες στο Λονδίνο τον Ιούνιο και μία στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο.