ΚΟΣΜΟΣ

Jason David Frank: Πέθανε στα 49 του ο πράσινος Power Ranger

Jason David Frank: Πέθανε στα 49 του ο πράσινος Power Ranger

Τέλος στην ζωή του έβαλε ο 49χρονος ηθοποιός Jason David Frank που υποδύθηκε τον πράσινο Power Ranger

Ο ηθοποιός και αθλητής μικτών πολεμικών μαχών πέθανε στο Τέξας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Justine Hunt.

«Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς του και των φίλων του κατά τη διάρκεια αυτής της φρικτής περιόδου καθώς συμβιβαζόμαστε με την απώλεια ενός τόσο υπέροχου ανθρώπου», είπε στο TMZ. «Αγαπούσε πολύ την οικογένειά του, τους φίλους και τους θαυμαστές του. Θα του λείψει πραγματικά».

Η οικογένεια του ηθοποιού δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δήλωση. Ο Jason David Frank είχε τέσσερα παιδιά – Hunter, Jacob, Skye και Jenna.

Η σύζυγος του Frank, Tammie Frank, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2003, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου νωρίτερα φέτος. Ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη Shawna Frank από το 1994 έως το 2001.

Ο Jason David Frank έκανε το ντεμπούτο του στην αρχική σειρά των Power Rangers, Mighty Morphin, το 1993. Υποδύθηκε τον Tommy Oliver που φόρεσε τη στολή του Πράσινου Power Ranger. Ο χαρακτήρας ξεκίνησε από το στρατόπεδο των «κακών», ωστόσο, στην πορεία ορθοπόδησε και έγινε «καλός». Ο χαρακτήρας του υπήρξε τόσο δημοφιλής που έφτασε να ηγείται της ομάδας υπερηρώων, ενώ στην πορεία αναβαθμίστηκε σε λευκό Power Ranger. Στα τηλεοπτικά χρονικά έχει μείνει θρυλική η ιστορία αγάπης του με την το Ροζ Power Ranger, Kimberly Hart, την οποία υποδύθηκε η ηθοποιός Amy Jo Johnson.

Ο Frank εμφανίστηκε σε 10 σειρές και τέσσερις ταινίες των Power Rangers, αποτελώντας μία από τις πιο σταθερές παρουσίες στο franchise.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube