ΚΟΣΜΟΣ

Μέριλιν Μονρόε: Σε δημοπρασία προσωπικά αντικείμενα της μεγάλης σταρ

Μέριλιν Μονρόε: Σε δημοπρασία προσωπικά αντικείμενα της μεγάλης σταρ

Μέριλιν Μονρόε: Η δημοπρασία από τον οίκο Juliens Auctions θα πραγματοποιηθεί στις 17 & 18 Δεκεμβρίου 

Σε δημοπρασία θα βγουν περισσότερα από 175 προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε από τον οίκο Julien's Auctions σε μία σειρά δημοπρασιών με την ονομασία Julien's Auctions and TCM Present: Icons & Idols Hollywood, που θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης αλλά και online στις 17 και 18 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, ένα από τα χαρακτηριστικά κομμάτια της συλλογής είναι ένα χειρόγραφο σημείωμα από τον Charles Stanley Gifford, ο οποίος πρόσφατα αποδείχθηκε μέσω εξέτασης DNA πως ήταν ο πατέρας της Μονρόε.

«Αυτό το σημείωμα είναι ό,τι υπάρχει που να αποδεικνύει οποιαδήποτε σχέση ή επικοινωνία μεταξύ του Gifford και της διάσημης κόρης του», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, που προσθέτει πως το σημείωμα, ο Gifford είναι πολύ πιθανό να την έδωσε ο ίδιος στην Μονρόε όταν εκείνη βρισκόταν στο νοσοκομείο.

«Ανακάλυψα το σημείωμα κατά τύχη όταν ετοίμαζα τα αντικείμενα της Μέριλιν για την δημοπρασία» είπε ο Scott Fortner ο ιστορικός και συλλέκτης των αντικειμένων της σταρ αλλά και συμπαρουσιαστής του podcast All Things Marilyn.

«Πρόκειται για τη μόνη καταγεγραμμένη απόδειξη σχέσης μεταξύ της Μονρόε και του Γκίφορντ, που λύνει το μυστήριο για το κατά πόσο γνώριζε ή είχε επαφή με τον βιολογικό της πατέρα».

Η κάρτα, για την οποία ο οίκος δημοπρασιών εκτιμά ότι θα πωληθεί γύρω στις 2.000 με 3.000 δολάρια, απεικονίζει ένα μικρό κορίτσι να πατάει πάνω σε μία μουσική νότα, ενώ μέσα υπάρχει το σημείωμα.

Στη συλλογή με τα αντικείμενα της Μονρόε περιλαμβάνονται αρκετά προϊόντα ομορφιάς, από κραγιόν και σκιές ματιών μέχρι ψεύτικες βλεφαρίδες που ανήκαν στην σταρ, αλλά και πολλά από τα θρυλικά φορέματα της, φορεμένα από την ίδια, με τις τιμές τους να αναμένεται να αγγίξουν ακόμα και τις 80.000 δολάρια.

Δείτε ορισμένα από τα αντικείμενα που θα βγουν σε δημοπρασία στις 17 & 18 Δεκεμβρίου:

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube