ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: Πουλάει το σπίτι της στο Μπελ-Ερ της Καλιφόρνια - Το αστρονομικό ποσό

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
ΑΡ

Έξι μήνες αφότου είπε το «ναι» στον Μπεν Άφλεκ, η Τζένιφερ Λόπεζ πουλάει το σπίτι της στο Μπελ-Ερ της Καλιφόρνια

Η Τζένιφερ Λόπεζ αγόρασε το πολυτελές ακίνητο με τα 9 υπνοδωμάτια και τα 13 μπάνια έναντι 28 εκατομμυρίων δολαρίων το 2016. Τώρα πωλείται για 42,5 εκατομμύρια δολάρια, ανέφερε η χρηματιστηριακή της εταιρεία στη New York Post.

Η Wall Street Journal ανέφερε για πρώτη φορά την είδηση. Η Λόπεζ, γνωστή από καιρό ως «μετρ» στις επενδύσεις ακινήτων, είχε ήδη κλείσει μια συμφωνία τη στιγμή της αγοράς. Το σπίτι είχε βγει προς πώληση για 40 εκατομμύρια δολάρια εκείνη την εποχή.

Χαρακτηρισμένο ως «σπάνιο και εξαιρετικό κτήμα», το σπίτι στο Μπελ-Ερ διαθέτει σαλόνι με τζάκι, ψηλές οροφές, μπαρ και ατσάλινα παράθυρα και πόρτες που ανοίγουν στις πέτρινες βεράντες, σημειώνει η καταχώριση. Η επίσημη τραπεζαρία και η κουζίνα με την εντοιχισμένη αίθουσα πρωινού διαθέτουν πέτρινο τζάκι.

Η ιδιωτική λίμνη και η αίθουσα προβολών

Υπάρχει επίσης ένα οικογενειακό δωμάτιο και μια αίθουσα παιχνιδιών με μπαρ που ανοίγει στη βεράντα με θέα την τεράστια πισίνα. Όλα τα δωμάτια ανοίγουν σε βεράντες. Το lounge στο χαμηλότερο επίπεδο διαθέτει αίθουσα προβολών 30 θέσεων.

Στον δεύτερο όροφο υπάρχει γραφείο, αίθουσα μασάζ και δωμάτιο επισκεπτών. Η κύρια πτέρυγα της σουίτας διαθέτει βιβλιοθήκη και καθιστικό, τζάκι και διπλά καμαρίνια που ανοίγουν σε μια μεγάλη βεράντα.

Υπάρχει ένας επιπλέον ξενώνας, στούντιο, γυμναστήριο, αμφιθέατρο 100 θέσεων και ένας βιολογικός λαχανόκηπος. Επιπλέον, υπάρχει κιόσκι ψυχαγωγίας με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και υπαίθριο ντους. Η έπαυλη διαθέτει ιδιωτική λίμνη και αμμώδη παραλία