ΚΟΣΜΟΣ

Εύα Καϊλή: «Είναι τρόπαιο» - Γιατί κατηγορεί τον Παντσέρι ο δικηγόρος της

Εύα Καϊλή: «Είναι τρόπαιο» - Γιατί κατηγορεί τον Παντσέρι ο δικηγόρος της

Ξεσπά ο νέος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, κάνοντας λόγο για αδικαιολόγητη κράτησή της ενώ εκφράζει την οργή του κατά του Αντόνιο Παντσέρι

Στα επόμενα βήματα της υπερασπιστικής γραμμή της Εύας Καϊλή αναφέρθηκε ο νέος δικηγόρος της, Σβεν Μαρί, μιλώντας παράλληλα με σκληρή γλώσσα για τον Αντόνιο Παντσέρι.

Συγκεκριμένα ο Σβεν Μαρί που συχνά αποκαλείται «δικηγόρος του διαβόλου» τόνισε μιλώντας στον Alpha ότι η Ελληνίδα ευρωβουλευτή δεν θα έπρεπε να βρίσκεται πλέον υπό κράτηση ενώ τον Αντόνιο Παντσέρι τον χαρακτήρισε «αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης και αναξιόπιστο»

«Η μάχη συνεχίζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σβεν Μαρί, εξαπολύοντας βολές κατά του Ιταλού πρώην Ευρωβουλευτή: «Ένας προδότης που τον έκαναν θεό. Ο Παντσέρι με τα ψέματά του έχει γίνει η αιτία για να είναι στη φυλακή η Εύα Καϊλή. Προτού γίνει πληροφοριοδότης, όλα όσα έλεγε θεωρούνταν ψέματα. Τώρα, λέει ό,τι θέλουν να ακούσουν ο ανακριτής, ο εισαγγελέας και οι αστυνομικοί. Και από εκείνη τη στιγμή, θεωρείται αξιόπιστος».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Ο Παντσέρι είναι ένας απλός προδότης, που το μόνο που θέλει είναι να σώσει τον εαυτό του κατηγορώντας άλλους, και στην προκειμένη περίπτωση την Εύα Καϊλή, προκειμένου ο ίδιος -που είναι αρχηγός μιας εγκληματικής οργάνωσης- να αποφυλακιστεί νωρίς. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο», είπε ο Σβεν Μαρί.

Όσο για την κράτηση της Εύας Καϊλή εξήγησε ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις και παράλληλα αποτελεί «τρόπαιο». «Ο αγώνας συνεχίζεται. Την Παρασκευή κάναμε έφεση. Δεν είναι δυνατόν σε ένα ευνομούμενο κράτος η κυρία Καϊλή να παραμένει στη φυλακή, μόνο και μόνο επειδή είναι τρόπαιο ή έχει γίνει σύμβολο. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνει στη φυλακή του Χάρεν. Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την παράταση της κράτησής της», ανέφερε συγκεκριμένα.