ΚΟΣΜΟΣ

Ζιζέλ: Ο νέος έρωτας, τα παιδιά και το διαζύγιο από τον Τομ Μπρέιντι

Ζιζέλ: Ο νέος έρωτας που της «πήρε το μυαλό», η οικογένεια και το διαζύγιο
Η Ζιζέλ Μπούντχεν
AP

Η Η Ζιζέλ Μπούντχεν ξεπερνά τον Τομ Μπρέιντι με τον δάσκαλο ζίου ζίτσου του γιου της.

Η Ζιζέλ φαίνεται ότι βρήκε γρήγορα τον αντικαταστάτη του Τομ Μπρέιντι, στα μάτια του δασκάλου Ζίου Ζίτσου του γιου της.

Μπορεί ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπούντχεν να αποφάσισαν να τραβήξουν χωρισοτύς δρόμους, ωστόσο διατηρούν καλές σχέσεις για τα παιδιά τους, Βίβιαν και Μπέντζαμιν.

Η Βραζιλιάνα καλλονή και ο επαγγελματίας του ζίου ζίτσου ταξίδεψαν μαζί στην Κεντρική Αμερική. Μάλιστα οι δυό τους είχαν επισκεφθεί το ίδιο μέρος τον Νοέμβριο. Το τελευταίο ταξίδι στην Κόστα Ρίκα ενίσχυσε τις φήμες ότι μπορεί να υπάρχει κάτι περισσότερο από μια απλή σχέση μεταξύ τους.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Κόστα Ρίκα, έμειναν στο πολυτελές ακίνητο που είχαν με τον πρώην σύζυγό της και που κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το πρώην ζευγάρι είχε εγκατασταθεί.

Το διάσημο μοντέλο είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ, όπως επιβεβαιώνουν άτομα από το περιβάλλον της, ενώ έχει κάνει μια δυναμική επιστροφή στο μόντελινγκ. Αν και κανείς δεν περίμενε την επιστροφή της, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Τομ Μπρέιντι, η ίδια δήλωσε πως «ήρθε η στιγμή να βάλει πάνω από όλα τα όνειρά της».

Τομ Μπρέιντι: «Έσπασε» τη σιωπή του για το διαζύγιο με τη Ζιζέλ

Υπενθυμίζεται ότι, το αστέρι του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι και το τοπ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν, υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική του εκπομπή Let’s Go! τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, ο Μπρέιντι είχε αναφέρει: «Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες στη ζωή που αντιμετωπίζουν πράγματα με τα οποία ασχολούνται στη δουλειά και ασχολούνται με το σπίτι.

«Προφανώς, τα καλά νέα είναι ότι είναι μια πολύ φιλική κατάσταση και είμαι πραγματικά συγκεντρωμένος σε δύο πράγματα, να φροντίζω την οικογένειά μου και σίγουρα τα παιδιά μου και δεύτερον, να κάνω την καλύτερη δουλειά που μπορώ για να κερδίσω ποδοσφαιρικούς αγώνες».

Και πρόσθεσε: «Λοιπόν, αυτό κάνουν οι επαγγελματίες. Εστιάζουν στη δουλειά όταν είναι ώρα για δουλειά και, στη συνέχεια, όταν επιστρέφουν στο σπίτι, εστιάζουν στις προτεραιότητες που είναι στο σπίτι. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω όσο εργάζομαι και όσο είμαι μπαμπάς».

Ο αρχηγός των Tampa Bay Buccaneers εξήγησε ότι το να «εκτυλίσσεται ένα διαζύγιο μπροστά σε πολλούς ανθρώπους» προσθέτει έναν βαθμό δυσκολίας. «Όλοι έχουμε τις μοναδικές μας προκλήσεις στη ζωή. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Κάνουμε το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε», συνέχισε.

«Έχω απίστευτους γονείς που πάντα με δίδασκαν τον σωστό τρόπο να κάνω πράγματα. Θέλω να είμαι ένας υπέροχος πατέρας για τα παιδιά μου και να προσπαθώ πάντα να κάνω τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. Και όταν αντιμετωπίζειςζπράγματα στη ζωή σου που έχουν προκλήσεις, θέλεις να τα αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Λοιπόν, θέλω να μπορώ να κρατάω πάντα το κεφάλι μου ψηλά εντός και εκτός γηπέδου και θα προσπαθήσω να συνεχίσω να το κάνω όσο είμαι εδώ» κατέληξε

Σε ένα Instagram Story που ανακοίνωσε το διαζύγιο την περασμένη εβδομάδα, η Ζιζέλ έγραψε: «Προτεραιότητά μου ήταν πάντα και θα συνεχίσουν να είναι τα παιδιά μας που αγαπώ με όλη μου την καρδιά. «Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε ως γονείς για να τους προσφέρουμε την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που τους αξίζει πολύ».

Σχετικές ειδήσεις

Ζιζέλ: Μεταμορφώθηκε σε σέξι στρίπερ και έριξε το διαδίκτυο - Η νέα διαφήμιση της Βραζιλιάνας

Ζιζέλ: Το αστρονομικό ποσό που πήρε για να «λάμψει» στο καρναβάλι του Ρίο

Ζιζέλ Μπούντχεν: Στην πατρίδα της, Βραζιλία για το καρναβάλι - Το νέο της ξεκίνημα