ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Άνιστον: Την «τρολάρουν» για τις κακές επιλογές συντρόφων «Μα τι σου συμβαίνει;»

Η Τζένιφερ Άνιστον με τον Άνταμ Σάντλερ
Η Τζένιφερ Άνιστον με τον Άνταμ Σάντλερ
Α.Ρ

Με χιούμορ αναφέρθηκε η Τζένιφερ Άνιστον στα πειράγματα των φίλων της για τις επιλογές στην προσωπική της ζωή

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε ότι ο συμπρωταγωνιστής της Άνταμ Σάντλερ όλα αυτά τα χρόνια την κορόιδευε για τις επιλογές συντρόφων, σε συνέντευξη που παραχώρησε για να προωθήσει την τελευταία της ταινία σε ένα talk show.

Η 54χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε λαμπερή με ένα μαύρο φόρεμα στο Tonight Show του Τζίμι Φάλον για την προώθηση του Murder Mystery 2 στο οποίο συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Άνταμ Σάντλερ. Οι δυό τους γνωρίστηκαν όπως είπε στο περίφημο ντελικατέσεν Jerry's Famous Deli στη λεωφόρο Ventura Boulevard όταν εκείνη ήταν 20 και εκείνος 22 ετών.

Ο 48χρονος Τζίμι, ρώτησε αν είχαν δώσει συμβουλές ο ένας στον άλλο όλα αυτά τα χρόνια. «Λοιπόν, αν έχω πάρει κάτι από αυτόν, είναι το :"Τι κάνεις;" συνήθως με βάση κάποιον με τον οποίο βγαίνω, είπε η Τζένιφερ μιμούμενη τον ηθοποιό. «Τι κάνεις? Τι εχεις παθει;» Πρόσθεσε μάλιστα οτι της αρέσει πολύ να τον φροντίζει «Ενδιαφέρεται τόσο πολύ για να φροντίζει όλους τους άλλους, κάτι που πραγματικά κάνει, αλλά δεν φροντίζει τον εαυτό του», πρόσθεσε.

«Λυπάμαι που το λέω στην τηλεόραση, Άνταμ, αλλά πρέπει να το ξέρεις αυτό. Έχω ένα μικρό οπλοστάσιο με βότανα στο τρέιλερ μου και του φτιάχνω smoothies όταν μπορώ και του δίνω κάθε λογής κινέζικα βότανα όταν είναι εξαντλημένος. Είμαι κάτι σαν κινητό φαρμακείο. Ναι, είμαι ιατρός»

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τη νέα της ταινία στην οποία υπήρχε πολλή δράση και ότι είχε μια απίστευτη κασκαντέρ που ονομαζόταν Kέλι, ενώ στη διάρκεια της εκπομπής κατέληξε να βάλει τα χέρια της πάνω σε κομμάτια τηγανισμένου κοτόπουλου, ένα σωρό από χνούδια ρούχων και ένα κουνελάκι..