ΚΟΣΜΟΣ

Σκάνδαλο στην ιταλική Βουλή με την εγγονή του Μουσολίνι

Σκάνδαλο στην ιταλική Βουλή με την εγγονή του Μουσολίνι

Έντονες αντιδράσεις ξέσπασαν στην Ιταλία έπειτα από τις εικόνες στις οποίες η Αλεσάντρα Μουσολίνι, εγγονή του Ιταλού δικτατόρα, υπογράφει φωτογραφίες του παππού της μέσα στο ιταλικό κοινοβούλιο


Η Μουσολίνι υπογράφει ασπρόμαυρες φωτογραφίες του παππού της και να γράφει αφιέρωση στην βουλευτίνα της ξενοφοβικής Λέγκας του Βορρά Καρολίαν Λουσάνα.

«Οι φωτογραφίες για τις οποίες έκαναν λόγο οι εφημερίδες είναι για ένα αγόρι, του οποίου το όνομα δε θα ξέφυγε από τον φακό, που νοσταλγεί και μου ζήτησε να του τις υπογράψει η Αλεσάντρα, καθώς είναι μεγάλος θαυμαστής του παππού της και της ίδιας. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό; Πιστεύω ότι οι δημοσιογράφοι θα έκαναν καλύτερα να μεταδίδουν τις ειδήσεις που αφορούν σε θέματα της βουλής και που πραγματικά ενδιαφέρουν τον κόσμο παρά να προσπαθούν να προκαλέσουν κουτσομπολιά άχρηστα και ανύπαρκτα», δήλωσε η Λουσάνα.

Η ίδια η Μουσολίνι τόνισε: «Δεν μου ανήκουν οι φωτογραφίες. Έκανα μόνο μια χάρη σε έναν φαν του Ντούτσε. Που είναι το κακό; Αν ξέρατε πόσες φορές μου ζητά ο κόσμος να υπογράψω φωτογραφίες του παππού μου…».