ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει η Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Δίνω αγώνα για να περπατήσω - Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναπαίξω»

Συγκλονίζει η Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Δίνω αγώνα για να περπατήσω - Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναπαίξω»
AP

«Δίνω καθημερινό αγώνα για να περπατήσω και να κινηθώ», είπε η διάσημη ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας 

Η διάσημη ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ πρόσφατα παρευρέθη στο Variety TV Fest του Λος Άντζελες για να παραλάβει ειδικό βραβείο, για το σύνολο της προσφοράς της στην τηλεόραση.

Η ομιλία της συγκίνησε του πάντες. «Το μισώ τόσο πολύ, αλλά σας ευχαριστώ πολύ που με υποστηρίξατε και με κατανοήσατε καθώς μπαίνω σε αυτό το νέο κομμάτι της ζωής μου και χωρίς να ξέρω αν θα συνεχίσω να παίζω πια. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναπαίξω. Θα ήθελα πολύ, μου λείπει, μου λείπει τόσο πολύ. Απλώς δεν ξέρω» είπε αρχικά.

«Δίνω καθημερινό αγώνα για να περπατήσω και να κινηθώ» τόνισε και στο τέλος, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που το τελευταίο πρότζεκτ στο οποίο και συμμετείχε ήταν το «Dead to Me» στο Netflix.

Η τελευταία εμφάνιση της διάσημης ηθοποιού ήταν τον Φλεβάρη του 2023 που συμμετείχε στα βραβεία SAG 2023 και δήλωσε συγκινημένη ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτή ήταν η τελευταία τελετή απονομής, στην οποία θα βρεθεί.

Η 51χρονη σταρ, η οποία διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2021, περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα, συνδυασμένο με ένα μπαστούνι διακοσμημένο με διάφορα μηνύματα.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκδήλωση μαζί με τη 12χρονη κόρη της, Σέιντι Γκρέις.

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ ήταν υποψήφια για την καλύτερη ερμηνεία από γυναίκα ηθοποιό ως «Jen Harding» στην κωμωδία του Netflix «Dead to Me», γεγονός που σηματοδοτεί την έκτη της υποψηφιότητα για SAG.